Reklama

Reklama

Místa

Trailer 2

VOD (1)

Drama o lásce, ztrátě a pomstě. Dvěma devatenáctiletým klukům Adamovi (Vladimír Polívka) a Markovi (Jan Cina) je jejich rodiště těsné, zároveň ale moc nevědí, co si se svými životy počít. V tu chvíli do jejich světa vstupuje dcera místního prominenta Anna (Johana Matoušková) a vnáší do něj tajemství, napětí a touhu. Zdánlivě nudné a usedlé město před nimi začíná odhalovat temné spodní proudy. Annin otec má navíc k dceři velmi ochranitelský vztah, a když se trojice zaplete do konfliktu ústícího v krvavou rvačku, usoudí, že přátelství jeho dcery s Adamem a Markem může být nebezpečné... Místa jsou novým projektem tvůrců nejlepšího filmu roku 2010 Pouta. Děj se odehrává v 90. letech na malém městě, kde nelze dělat nic, ale zároveň i tak trochu všechno. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (92)

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Nedokoukala jsem. Nepochopila jsem smysl toho, proč tohle vůbec točit. Příběh je o ničem, hlavní hrdina v podání Polívky je fakt hezký, ale na takovou roli se nehodí, nebo naopak neměl co hrát, výsledek je nuda. Severočeský mafián - to byla vyloženě parodie, dialogy šustily papírem /promiň Ondro Š.jinak jsi můj nej DJ R1/. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

K filmu musím napsat, že se mi v podstatě líbil, herecky mi právě přišel originální a příjemně zahraný, ale nemuselo to padat do té gangsterské zápeltky, ač byla dobře zahraná, tak tomu prostě já nevěřím. Prostě furt mi to moc neladí v tom českém prostředí. Prostě nežijeme na Sicilii. Ač Pouta byla úplně jiná bašta i tento snímek není na hanbu. Doufám ovšem, že se Špaček příště představí s větší šlehou (jako např. Najbrt, kterýmu to prostě jde). 65% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Na dusivé dějové bezvětří, ve kterém herci předříkávají každý dialog jako nedělní chvilku poezie, jsem si zvykal snad až do noční návštěvy lesa. V tu chvíli jsem pochopil, jak rychle umí tohle nesmělé klopýtání životem změnit náladu a konečně mu dokázal uvěřit. Dotlačit ho do finiše se sice daří jen napůl (hlavně kvůli přítomnosti snad čtyř konců), ale sympatie zůstávají relativně silné. Poslat tuzemskému publiku takhle antidivácké sousto je zkrátka odvaha. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nové drama od autorů mnou zbožňovaných Pout nenaplnilo očekávání spojené s kvalitně provedenými trailery. Začátek filmu je velmi povedený především díky nástupu neokoukaných herců a také příjemný 90tkovým feelingem a vtipnými dialogy. Jenže pak se tvůrci vydávají hodně jiným směrem a asi ani moc nevědí, jak by měl film celkově působit. Za mě průměr, který u nás nemá ani tu nejmenší šanci se prosadit. Bohužel. Kvalitní hudba, dialogy, neokoukané herecké tváře a prostředí Ústí netradičně nasnímané tunou záběrů z dronu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dokud se Místa tváří jako další bloudění mladých lidí na začátku dospělosti, tak jde o snesitelnou podívanou, kterou znepříjemňují pouze dialogy, jenž tahají za uši. Poté se však přidají rodiče se svými hříchy z minulosti a celé to začne drhnout. Rádoby mafiánská linka je pak už jen hřebíčkem do rakve. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Ústí nad Labem, Litoměřicích a Praze. (Terva)
  • Příběh se odehrává v lokalitě Černá skála, která však ve skutečnosti neexistuje. (Terva)

Související novinky

Reklama

Reklama