Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (73)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoniec si záverečná epizóda plné hodnotenie zaslúži. Je samozrejme "doklepnutím" výsostne akčnej deviatej časti, ale na toto sme si už v GoT zvykli. Podstatnejšie sú vyvrcholenia jednotlivých dejových línií v rámci toho, čo poskytuje ukončenie sezóny seriálu, ktorý má ešte čo-to pred sebou a to sa tu podarilo možno najlepšie doteraz. Emócie fungujú, ide o to, ku ktorej postave prechovávate sympatie, respektíve antipatie. No a myslím, že najdôležitejšie je to, že minimálne záverečné dve epizódy zdvihli aj úroveň celej série, ktorú takto môžeme brať s pokojným svedomím ako vydarenú. ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Husina po celém těle ! Tohle byla opravdu skvělá finální epizoda 6. série, která je možná o něco malinko lepší než Battle of the Bastards a to jsem si myslel, že lepší už to být nemůže. Fantastický díl doprovázený skvělou hudbou..Sakra, tak rychle to uteklo a teď zase rok čekat :( SPOILER : O původu Jona jsem si to opravdu myslel, protože všichni přece víme, kdo Lyannu Stark miloval a co se muselo přihodit, takže vítej, Targaryene ( King in the North !! ). Arya netřeba slov, Daenerys je konečně o dům dál a bude to hodně zajímavé ! A Cersei to s korunkou sluší, zase mám o důvod víc ji nenávidět ! ()

Reklama

strelenka 

všechny recenze uživatele

Seděla jsem pohodlně v křesle a těšila se na závěr série oblíbeného seriálu, nic netušíc. A následně jsem pohodlně už neseděla, byla jsem naplno zmítána emocemi. To trvalo celých 56 minut, kdy jsem si již pošesté řekla: "To si ze mě děláte srandu. Přece po mě nikdo nemůže chtít, abych po tomto závěru čekala rok na další pokračování. Damn it!" Každopádně tento díl byl nadupaný,perfektní, se skvělou hudbou a dějem, který šlapal jako po másle. Těším se na další sérii - Winter is here! ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pět hvězdiček za emotivní prožitek. Díl měl sviňské koule a stálo to za to, zvraty a všechno bylo emotivní a pořádné. Na druhou stranu je z toho čímdál víc cítit, že bez vedení knihou a Martinem to ztrácí punc kvality, čímdál víc se z toho stává klasická televizní produkce, mizí logika a postavy se beze studu teleportují přes půl světa. ()

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama