Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (73)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se poslední díl opravdu vydařil. Vše, to co jsme od posledního dílu očekávali, tak se stalo. Ale stalo se o hodně více, než by fanoušek od knihy a od seriálu čekal. Posledním díl řekl, že už jsou kostky vrženy, celých 59 dílů to byl úvod pro to, aby se postavy, které zažili mnoho utrpení, postavili za své sny a přání. Nad tím, co bude v dalších sezónách žádní fanoušci ani nepřemýšlí. Má přijít zima a s ní armáda nemrtvých v čele s Nočním králem. Bude to velké. Postupně se odbyde mnoho bitev, ve kterých se bude bojovat o království, o korunu a samozřejmě o to, aby to co přichází ze Severu za zdí, bylo poraženo.100 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoniec si záverečná epizóda plné hodnotenie zaslúži. Je samozrejme "doklepnutím" výsostne akčnej deviatej časti, ale na toto sme si už v GoT zvykli. Podstatnejšie sú vyvrcholenia jednotlivých dejových línií v rámci toho, čo poskytuje ukončenie sezóny seriálu, ktorý má ešte čo-to pred sebou a to sa tu podarilo možno najlepšie doteraz. Emócie fungujú, ide o to, ku ktorej postave prechovávate sympatie, respektíve antipatie. No a myslím, že najdôležitejšie je to, že minimálne záverečné dve epizódy zdvihli aj úroveň celej série, ktorú takto môžeme brať s pokojným svedomím ako vydarenú. ()

Reklama

rhobos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi někdo po minulé epizodě řekl, že ta další bude ještě lepší asi bych se tomu zasmál. Jenomže pak přišla ta další epizoda.. a tolik emocí a všeho okolo jako bylo v tomto díle... Pro mě nejlepší epizoda NEJEN šesté řady. Tohle je prostě paráda. Co mě netěší je fakt, že na další epizodu si budem muset nějakech těch 10 měsíců počkat :(. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

(Spoiler) Jednoznačně nejlepší díl celé série a jeden z nejlepších dílů seriálu, co jsem kdy viděla. A to říkám, i když mi nechali umřít Margaery, mojí nejoblíbenější postavu, která si to fakt nezasloužila. Ještě, že zůstává vynikající Lyanna Mormont a hláškující babi Tyrellovic:-) Neskutečný soundtrack a naprosto vše se po otravné a nudné páté sérii dalo do pohybu. Martina pošlete do starého železa, Benioff a Weiss rule forever! ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní díl, ale jeden z mála v této sérii. Likvidace spousty hlavních postav bravurně natočená, napínavá a obohacena o zajímavou hudbu vymykající se zbytku. Tommen, to slaboch a vždy byl. Alespoň mají různorodé krále. Citadela vypadá hezky, jen ti lidé tam jsou mimo realitu. Johnův pův poodhalen. Jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Měla to být spíše závěrečná scéna. Lady Mormont opět výrazná postava a další pokud na krále severu. Závěr patřil Daenerys jen proto, aby nás bylo odhaleno, co bylo slíbeno snad již v první epizodě. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)
  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)

Reklama

Reklama