Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 1
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Videa (53)

Trailer 1

Recenze (1 216)

Matty 

všechny recenze uživatele

Žádná revoluce (ani reboot). Pouze OK hláškovací akce, ve které se možná trochu víc hláškuje (nebo prostě jen planě kecá) než nekorektně střílí po emzácích (nepočítaje slečnu z prologu, všechny záporné postavy jsou „jiné“). Jinými slovy – je to hodně o postavách a vztazích mezi nimi a jelikož ženě zde náleží buď role záporná, nebo role neakční šéfové, vztahy jsou to v souladu s nerdovskými romancemi striktně heterosexuální. Nezvykle intenzivní a ke konci i nechtěně úsměvné (chlapeček a moře) je nostalgické vzpomínání na léta, kdy pravda a láska ještě nebyly vyprázdněné pojmy a stále existovaly události, které dokázaly americký lid také semknout, ne jenom rozdělit (jak se nám alespoň snaží vsugerovat mediální paměť). Že jde ve skutečnosti o zbabělý únik před současností se tvůrcům vinou přílišného brnkání na emoce nakonec ani dost nedaří rozmělňovat v audiovizuálních atrakcích a popkulturních narážkách na realitu 60. let. Nejdrzejší, resp. jediné dva drzé vtípky s Warholem a Jaggerem jsou komediálními vrcholy filmu, jemuž šťávu dodává ještě Jemaine Clement v nečekané roli fakt ohyzdného padoucha. Ani jeho ďábelský chechot ale nedokáže přehlušit dojem zbytečnosti, prázdnoty a již vícekrát viděného. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Moc ses nezměnil. Ta ruka, kterou jsem ti ustřelil, je pořád pryč." Jako zaměstnanec MiB v letech 1964-1972 mohu potvrdit, že tento příběh je pravda, čistá pravda a celá pravda. Tedy v jisté verzi minulosti, která pravděpodobně nastala, ale nemohu zcela vyloučit možnost, že to bylo v jiné časoprostorové dimenzi. Mně je to vlastně jedno, protože jsem se velmi dobře bavil, ač k vyloženému popadání za břicho nakonec nedošlo. Zcela nepochybně k němu dojde v nějaké jiné verzi budoucnosti. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $225miliónovTržby USA $179,020,854Tržby Celosvetovo $624,821,154Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,387,553 //počet predaných kusov 848,609Tržby za predaj DVD v USA $30,352,533 //počet predaných kusov 1,704,751║ V prvom rade ma dosť odrádzala od vzhliadnutia filmu samotná ukážka, ktorá bola fakt suchá a ničím lákavá, nuž film som videl aj tak neskôr a to v kine a to v dosť otrasnej kvalite, k čomu by som sa nerád do detailu vyjadroval ale z toho čo bolo pozerateľné som sa slušne zabavil a to až nečakane výdatne mi v tomto padla humorná stránka, využívajúca charaktery postáv v plnej sile. Ako sci-fi by som to ani moc nehodnotil, skôr to ma veľmi blízko ku komédii, aj keď nehorázne drahej na to čo všetko málo ponúkne za tie investované peniaze, najlepší diel zo série a záver filmu ma skoro dojal. /videl v kine: 70%/ (videl na festivale Comics Salon 2012) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když v komediálním filmu fungují nanejvýš tři, čtyři fóry, tak to stejně nevadí, pokud je celá šaráda tak zábavná, že dokáže chytnout a nepustit až do závěrečných titulků. Prostě jsem se bavil. A i když na jedničku to nemá (protože jsem to neviděl desetkrát), tak dvojku to nechává x světelných let za sebou... ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Vtipný Sonnenfeldův kousek, skoro na úrovni jedničky a lepší, než Muži v černém 2. Sci-fi s cestováním v čase se nám nějak přemnožily, málokterá ale obsahuje tolik černého humoru jako tento film. Např. skok v čase je tady možné brát doslova :), někteří černoši přeci jen kradou auta, nebo aspoň kakao a vypadají u toho jako prezidenti, emzák Griffin žije v pěti dimenzích a odpočítává vteřiny každé pravděpodobné budoucnosti, startujícím astronautům Apolla 11 se někdo při startu prochází po raketě a oni to raději nehlásí, aby nepřišli o výlet na Měsíc... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=IcGydFo3dmU ()

Galerie (124)

Zajímavosti (44)

  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) bojuje na raketové základně s Borisem Bestií (Jemaine Clement), spadne a vrátí se v čase, drží v levé a pravé paži střídavě stroj času a Borisovu paži. (Shadowspark)
  • Když se agent J (Will Smith) vrátí do minulosti, zazní ve výtahu kousek melodie z písně „Back in Time“, která vznikla speciálně pro tento film. (Hlubinix)

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama