Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rychlost, koně pod kapotou a bezpečnost v magazínu pro motoristy. (Česká televize)

Recenze (21)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pořad je vysílaný už spoustu let. Ne terprve od roku 2004!!! Sledoval jsem ho už, když jsem chodil na základku v letech 1997-2000. Překvapivě mě tento magazín bavil. Líbily se mi testy nových aut a různé zajímavosti. Dnes si nedokážu představit se na to dívat. Auta mě už nezajímají, což potvrzuji tím, že ve svých 25 letech nemám žádný řidičák!!! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako chlaoca ma to prirodzene bavilo zhruba rovnako ako čítať časopisy o autách a prirodzene Trucker, kde sa mi po čase viac páčili opačné stránky posterov v strede časopisu. V jednom z komentárov sa však spomína že to nebol dokument na ktorý by človek čakal a skôr som ho sledoval vtedy keď som naňho náhodou natrafil. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Znovu obnovený pořad ČT od 1.3.2014 a zatím nevypadá vůbec špatně. Dokonce má i "topgerovské" ambice, souboj auta s vlakem, souboj auta s letadlem atd. Tak uvidíme. Pořad má 4 moderátory, rallye závodnice Míša Maňovská, čtyřnásobný vítěz Dakaru Pepa Kalina, olympijský vítěz a sportovec roku Aleš Valenta a rozhlasový moderátor Petr Šimek. V květnu 2015 k tomu dodávám: z moderátorů zůstal už jen Aleš Valenta a Petr Šimek, přidali tam nějakého rádoby motorkáře a další, ale ty jejich hlasové projevy jsou spíš k blití a na zajímavé testy už došly prachy? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bežná, priemerná, nijak zvlášť nápaditá, ale aj tak celkom solidná, pomerne zaujímavá publicistická relácia pre nadšených motoristov, ktorú vysiela verejno-právna Česká Televízia (ČT). Rady, typy, novinky, postrehy týkajúce sa automobilov, motocyklov a všetkého, čo s nimi súvisí. Plus pravidelná súťaž pre pozorných divákov o praktické, vecné ceny. Také je AMR - "Auto Moto Revue". ** ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsme měli před sebou docela podařený informativní pořad o automobilech a motorkách. Od nových dílů (letošní rok 2014) ale kvalita klesá. Tragicky nesympatické podání moderátorů je až otřesné. Proč se mám v pořadu o motorismu dívat na člověka, který jednou v životě na olympiádě dobře skočil na lyžích? Ani jeden z nich není vhodným moderátorem pro takový pořad, s vyjímkou Josefa Kaliny, který narozdíl od ostatních působí ve své moderátorské roli přirozeně a inteligentně. Musel jsem snížit hodnocení pořadu o dvě hvězdy. Smutné. Snaha lehce se připodobnit britskému Top Gearu přišla na zmar. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama