Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (561)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Zatím jednoznačně největší průšvih roku. Naprosto idiotský příběh, s příšernýma démonama, kteří vypadali jak z Čarodějek, Buffy nebo nějakého podobného starého hloupého a kýčového seriálu, ještě mnohem horšíma "andělama", tak nepřirozenou animaci jsem ve filmu s áčkovým rozpočtem (předpokládám, že byl, když tam hrálo tolik hvězd) dlouho neviděl. Přitom už samotný scénář musel vypadat hrozně. Když ho předali Billu Nighymu, nejspíš za každou větu napsali slušnou sumičku, která mu bude odměnou. Jinak si neumím vysvětlit proč se tohoto projektu účastnil. 40 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já, naivka jsem se na to celkem těšil. A co z toho vzniklo? Tuctová slátanina, která běžného filmového konzumenta asi nadchnout nemůže, což jsem naštěstí vytušil už během premiéry v kinech. Snad jen to obsazení je více než dobré (až na Courtneyho, kterýho bytostně nesnášim) a místy trošku i ta akce zabaví. Jinak hodnocení divného pseudopříběhu asi netřeba. Průměr, na který za rok zapomenu...50% ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Odvěký souboj mezi dvěma rasami... jedinec, který nepatří ani k jednomu druhu, sevřený mezi mlýnskými kameny války, jež má rozhodnout o osudu lidstva... Bill Nighy jako démonický vůdce "těch zlých". Že to vypadá jako bych psal o Underworldu? No ano, ale platí to i pro nejnovější verzi o osudech Frankesteinova monstra. Přesto bych řekl, že oproti staršímu upírskému bráškovi má Já, Frankenstein větší švih, lepší akční scény a efekty. Ale je tu jedno veliké ALE... Underworld měl Kate Beckinsale v těsném koženém oblečku, takže mi z toho ve finále vychází poctivá remíza. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak mě to zas nijak neurazilo. Je to o hvězdičku horší než tady ti Lincolnové a napětkrát, jak špina v kýblu točící se Underworldi, ale podle zdejších hysterických ohlasů jsem čekal vypínačku v půlce filmu. Samozřejmě, démoni v oblecích s jejich prašečíma hlavama jsou k smíchu, ale jejich okřídlení protivníci spolu s Eckhartem jsou udělaní slušně, akce se tam taky dá pohledat, takže i přes to, že nemám potřebu jít pod slabé dvě hvezdičky, tak jsem rád, že jsem do kina nešel. Zklamání to je, ale přitom stačilo jen pár hlášek a trochu nápaditosti. 45% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KOLEM ZUŘÍ VÁLKA. VÁLKA, O KTERÉ LIDÉ NEVĚDÍ. UŽ PO STALETÍ. MŮŽE ZNAMENAT VYHYNUTÍ LIDSKÉHO DRUHU...“ /// Nevýraznej casting, kterej prostě nemá nato příběhu, kterej je hloubkou myšlenky určenej nemluvňatům, domácím zvířatkám a účastníkům Bohnickýho zájezdu jak a čím pomoct. Fantasy nesmyslnost, ve který jde vo efekty, zvuk (ne vole, nečučel jsem tu ruskou verzi! a vobraz, a nezajímá ji, jestli něco víte o vědci jménem Viktor Frankenstein. Navíc je to bez charizmatický postavy, pořádný hlášky, zato plný béčkovejch až céčkovejch řečiček. Van Helsing, Underworld, upírskej Lincoln … asi bych to víc nepitval. Píčovana, která zabaví a donutí zamyslet se nad vlastním IQ. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks, kterej má na svědomí Kevin Grevioux neznám. 2.) Zajímá mě, jak si vedl ,,netvor“ 200 let po smrti Viktora Frankensteina. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“ a ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Melbourne, konkrétně na South Lawn Car Park na University of Melbourne a v Docklands Studios. Sněžné horské vrcholy na začátku filmu byly natočeny v argentinském Bariloche, které leží na úpatí And. (noelcoward73)
  • V scéne, kde Adam (Aaron Eckhart) preskočí sklo a dopadne na zem, ja vidno, že sa pošmykol a padá na zem nemotorne, avšak hneď v ďalšom zábere je vybalancovaný a kľačí. (challik)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 25. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama