Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (560)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Je až extrémně legrační, jak moc je to podobné Underworldu, dokonce do té míry, že Aaron Eckhart vypadá úplně jako Scott Speedman a Yvonne Strahovski vypadá úplně jako Sophia Myles. A Bill Nighy úplně jako Bill Nighy, hehe. Nicméně tentokrát se Kevinu Greviouxovi ten gambl zamířený na milovníky béčkových příšer bojujících s béčkovými příšerami nevydařil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $19,075,290Tržby Celosvetovo $71,154,592Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ oproti tomuto je Van Helsing klenot, a dokonca aj tématicky veľmi podobná výplachovka ako Abraham Lincoln: Lovec upírov je o poznanie stráviteľnejšia, toto je len prvoplánový výplach plný digitálnych oblúd, bez kúska dobrého nápadu /25%/ ()

Reklama

VášaVF 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je určen asi pro jinou cílovou diváckou skupinu, takže po jeho shlédnutí (pokud je vám více než 18) asi nebudete moc nadšeni. Hloupé dialogy, jednoduchý děj, slabé akční scény a průměrné efekty. Frankensteinovo monstrum má mnohem větší potenciál a mohla to být dobrá krvavější podívaná. Škoda. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale slátanina. Jenom bezduchá akce. Prostě klasická Amerika. Některé věci moc nedávaly smyl. Místama ty fighty docela ušly. Aaron Eckhart jako Frankensteinovo monstrum nebyl špatný. Bill Nighy hrál svou klasickou zápornou roli. A Yvonne Strahovski byla prostě kouzelná. Ale ten konec už byl docela přehnaný... "Já jsem Frankenstein!" ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohto filmu záleží od momentálnej nálady a to od jednej do max. troch hviezdičiek. Šťastie, že som bol práve v nálade pozrieť si bezduchú dejovú zlátaninu, a čo som čakal som aj dostal. Keď človek vypne a z filmu vníma iba obrázky tak sa to dá. Vizualizácia nebola zlá, no mňa na filme upútali hlavne masky. Mám silné podozrenie, že pri maske Gargoylov sa autori nechali inšpirovať PC hrou Heroes of Might and Magic a pripomenuli mi tak staré dobré časy, keď som ešte ako mladík niečo hrával. Masky démonov som už tiež niekde videl, ale nemôžem si spomenúť kde. Ako jednohubka a prostriedok pre výplach dutiny lebečnej film ujde, ale do kina by som naň rozhodne nešiel. 50/100 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • Aaron Eckhart (Adam) v jednom rozhovore uviedol, že počas natáčania jednej bojovej scény si myslel, že si zlomil väz. „Dostal som úder na zadnú stranu krku a išiel som dole ako vrece zemiakov," povedal. (misterz)
  • Natáčení probíhalo v Melbourne, konkrétně na South Lawn Car Park na University of Melbourne a v Docklands Studios. Sněžné horské vrcholy na začátku filmu byly natočeny v argentinském Bariloche, které leží na úpatí And. (noelcoward73)
  • Knihu Frankenstein, která filmu předchází, napsala Mary Shelleyová a byla vydána poprvé již roku 1818. (Dracconnis)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama