Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Miller a zasa tučniaci? Ten chlap už úplne stratil súdnosť a gule? Je síce pravda, že za nejakých podivuhodných okolností dostal prvý Happy Feet Oscara a zožal úspech v kinách, ale aby vzniklo aj pokračovanie? Animáciu to má veľmi podarenú, ale to je za tie peniaze povinnosť. Pre najmenšie deti vhodné, pre dospelých značné spevavé utrpenie. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dvojka nič nevylepšila. Je odvarená z toho istého cesta ako jednotka. Žiadne nadšenie, ovácie ani som sa moc nenadchol príbehom. Ale vydržal som to dopozerať až do konca a nebolo to až tak na zahodenie. To, že tučniaci uviazli v tej diere a museli lúskať oriešok vyslobodenia sa ma znudilo najviac z celého príbehu. Takými i onakými spôsobmi, no na koniec to dokázali. Fakt pre malé deti. 3* ()

Reklama

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu tento nemá žádný pořádný příběh. Přišlo mi to pouze jako několik scén slepených dohromady, tak aby se v nich mohlo zpívat a hlavně samozřejmě tančit. No a co se týče zpěvu, není ani z poloviny tak pěkný, jako v prvním díle. Takže celkový pohled, hrůza. Tohle pokračování se "prozměnu" nepodařilo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nejdříve pozitiva, nebo spíš pozitivum, protože je ve skutečnosti jen jedno. Animace je nádherná. Ten malej je fakt úžasně roztomilej a pokaždý, když je na něj záběr, vidíte tu práci s tím. Jenže to tak po 40 minutách přestanete vnímat a sledujete naprosto bezduchou a bezcharakterní podívanou, ve který se řeší samozřejmě nic menšího, než záchrana tučňáků který se dostali do kaše. K tomu ještě sledujete počínání dvou...co to bylo...krevet? Který už nechtěj být krevetami a snaží se být na vrcholu pokrevního řetězce...tady někdo zkoušel udělat obdobu Scrata, jenže se to hrubě nepovedlo. K tomu co chvilku posloucháte nějakou pitomou písničku, protože tučňáci zpívaj nebo stepujou. Sice pro potěšení zpívaj a stepujou HODNĚ známý melodie, který jsou naštěstí celkem poživatelný. Z obou dílů je nejlepší trailer na první díl, kde vidíme jen trsajícího tučňáčka..trochu málo na 2 filmy.. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Možno povedať, že v tomto prípade sa jednotka rovná dvojke. Ničím to nebolo pokazené, ale nepridalo to ani na hodnote niečoho nového. Grafika úžasná ako v jednotke, skvelý soundtrack, ale dejovo plytké. Celkovo hodnotím ako trošku slabšie ako jednotka, ale každopádne stále príjemná oddychovka. Otázkou je, či nestačila len tá jednotka. 65 % ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama