Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (610)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? Po traileru jsem si říkal že film nezkouknu, ale po čase jsem řekl "seru na to" a zkoukl to a film dopadl tak nějak jak jsem si myslel. Za 1) ženy jako Krotitelky mi nevadily, ale vadily mi jejich postavy. Máme tu rádoby drsnou ženskou(která má ale asi jako jediná cool scénu), tlustou ženskou v podání nesympatické McCarthy která se jen zajímá kolik má knedlíků v polívce(like WTF), vědátorku která je klišé a totálně mě nezajímala no a černošku. Všimly jste si že jsem nenapsal jejich jména? To protože si je nepamatuju, v původních GB jsem si pamatoval všechny, byly to sice taky klišé postavy, ale byly vtipný, dobře zahraný a člověk se s nima lépe ztotožnil, tady ani náhodou. A co má bejt postava Hemswortha? Udělat z něj idiota a jen jakýsi sex produkt? S humorem to taky dost vázne, zasmál jsem se 2x a ani jednou to nebylo díky samotným krotitelkám. Celej film měl bejt postaven na Benniem který donášel jídlo, jediná vtipná postava(pak jsem se zasmál ještě u sprejera a to vymyšlení loga bylo popravdě dobré). Jinak se humor většinou skládá z opakování kdy jedna krotitelka je furt od slizu, nebo McCarty si stěžuje na ty podělaný knedlíky. Další "humor" je že se někdo vždycky přeřekne. Hlavní padouch....Ty vole tak to je něco nepamatuju si jméno, sotva vím jak vypadal jenom vím že se chce pomstít protože byl šikanovanej. Really? Takhle slabého padoucha jsem hodně dlouho neviděl. Efekty byly dobré, ale opět v původním duchové nebyly vidět celý tady ano, a vypadají jako kdyby utekly ze Scooby-doo. Uvodní znělka je tu použita 2x a vždy asi tak 5 vteřin, když nepočítám závěrečný titulky. Celkově nejsem zklamanej, dostal jsem co jsem čekal, slaboduchou komedii s minimálním humorem a hodně ale opravdu HODNĚ malou snahu. Takže 1* je za efekty a 1* za camea. Nebýt tohohle film se řítí do odpadu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Ja s vami nejdem." - "To ani nechceme. Ale musíš vyjsť von, aby som mohla zamknúť." Škoda, že to nie je plnohodnotný sequel, ale (ženský) remake. Skoro všetci živí herci sa totiž bez problémov vrátili (čo je šok hlavne u Billa Murraya, ktorý odmietal pokračovať v sérii takmer dve desaťročia a toto čudo mu napokon problém prekvapivo nerobilo), ale z nepochopiteľných dôvodov hrajú úplne iné postavy. To ma mrzí. Ak by hrali postavy z prvých dvoch dielov, bolo by to stokrát lepšie. Remake trpí predovšetkým drastickým strihom, vinou čoho miznú mnohé scény, ktoré nie sú možno pre dej kľúčové, ale to, že tu nie sú, spôsobuje chaos a nezrozumiteľnosť príbehu (krotiteľky sú zatknuté a posadené za mreže, strih, krotiteľky sú doma). Samotný kasting dopadol dobre (najlepšia je asi wtf Kate McKinnon), medzi babami je chémia, iskrí to a asi si na pľaci rozumeli a sadli, čo je vždy fajn. Aj tak ma ale najviac bavila sekretárka Thor ("Myslím, že kebyže mu vezmeme telefón, ani by si to nevšimol."). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl trochu rozpačitý, také tomu napomohly málo lichotivé recenze, ale výsledek je více než dobrý. Ženská sestava není na škodu, i když se amíci s tím jen těžko smířili, mně to vůbec nevadilo. Hrátky s propojeností s minulými díly bylo milé a v konečném důsledku se mi chtěl dát dokonce plný počet. Lepší čtyři. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Noví krotitelia či krotiteľky nie sú zďaleka takým vtipným filmom ako pôvodný, a keďže mali dokonalú reklamu v staršom filme, ani sa nemuseli snažiť... o divákov mali postarané. Napokon to tak aj vyzerá. Zrecyklovaný námet s občasným vtipom zaujal len ženským pohľadom stačí to len na priemer. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Tvůrcům se po uvedení prvního traileru dostalo neskutečně záporného ohlasu. Po cca dvou měsících měl na YouTube při 31 564 938 shlédnutích 235 207 liků a 776 780 disliků. Režisér Paul Feig pro "Daily News", řekl: ,,Mezi geeky jsou jedni z největší idiotů, jaké jsem kdy v životě potkal. Hlavně poté, co na mě už měsíce útočí kvůli novým Krotitelům duchů." Paradoxně se trailer, i přes své velmi záporné přijetí, stal ve své době nejstahovanějším trailerem v historii YouTube. (ČSFD)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama