Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Celý film si říkám že se jedná o neskutečně natáhlou hollywoodskou žvýkačku na téma vztahů ale nakonec to na mě, světe div se, docela účinkovalo. Jack Nicholson má své nejlepší už za sebou a budu opravdu dost s rozpaky sledovat jeho další role, stejně jako Owen Wilson, který nikdy moc herectví nedal, ale pobavit dokázal. Tady ovšem slabota. Naštěstí za oba zmíněla zaskočili Reese a Paul Rudd. Jak jsem zmínil, kdo film bedlivě sleduje, měl by se dočkat odměny. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle mě příjemně pobavilo, i když je zde mnoho nedostatků, protože na svou dvouhodinovou stopáž to bylo v některých místech zdlouhavé a přitom bylo dost věcí nedotaženo. Ale našlo se zde pár dobrých hlášek. „To jsem asi podělal.“ „Z mýho hlediska ne.“ „Díky brácho.“ Nebo „Jak poznám, že jsem zamilovaný?“ „Když si na ty ostatní bereš kondom.“ ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání a zřejmě nejhorší film Brookse. Nudné, bez nápadu, bez humoru a příšerně sterilní a neohrabané. Příběh se ztrácí sám v sobě a pointa uniká. Sympatickým obsazením se nedá dohnat absence zajímavého příběhu, přičemž z filmu se stává pouze řada jednotlivých scén, které působí velmi toporně. Romantická komedie, která není moc romantická a vtipná, nemůže dopadnout dobře. Fakt bída! 3/10! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $30,212,620Tržby Celosvetovo $48,668,907 Tržby za predaj Blu-ray v USA $638,153 //počet predaných kusov 14,498Tržby za predaj DVD v USA $10,174,408 //počet predaných kusov 548,007║ nakoniec celkom príjemná romantická komédia, kde zaráža len ten ohromný rozpočet /75%/ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Klasická hollywoodská komedie, protože jsem se u ní nezasmál ani jednou! Jasný podprůměr, který má štěstí, že mu udělím aspoň dvě hvězdičky. Proč? Má neuvěřitelné štěstí na herce opravdového kalibru, kteří to utáhnou jen svojí přítomností na plátně, protože se na ně dobře dívá. Ale nezachrání to nikdo z nich, ať už velikáni jako Nicholson nebo miláček Reese. Špatný příběh. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)
  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)
  • Lisa (Reese Witherspoon) má na sebe dres Washington Nationals s číslom 33 na chrbte. V čase, keď tento film vyšiel, nebol žiadny člen tímu Nationals, ktorý by mal toto číslo. Až v roku 2012 sa Edwin Jackson stal prvým hráčom Washington Nationals, ktorý ho získal. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama