Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... už je to tu zase - budu si stěžovat na perfektně navozenou atmosféru v první části, kdy se mladá dívka stane "obětí" pedofila. A té druhé části, která nudí až je mi to líto. Protože začátek má opravdu šťávu a snad se mi nikdy nestalo, že bych tak moc cítil s hlavními postavami už na začátku. Jasně, v tomhle věku je to naivní, myslí si to, že svět je růžový, že se nic špatného stát nemůže - chyba lávky! Nepřekvapuje mě chování dívky, v tomhle věku jsou všechny stejné a atmosféře filmu to ale z nějakého důvodu spíše škodí. S tím spjaté je, že dívce trvá poměrně dlouho, než si uvědomí, co se stalo - má názor, že není pro nikoho hezká a jen ten "pán" ji vidí tak, jak by chtěla, aby ji viděli ostatní. Poctivě budovaná atmosféra se postupem rozplyne jak pára nad hrncem, každopádně všem náctiletým by se tohle mělo pouštět! Preventivně!' ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nejdem hodnotiť príbeh a dialógy. Niekedy sa ma zmocňovalo tiché zúfalstvo. Ale na druhej strane ma potešilo niekoľko aspektov vnímania onej udalosti nepripraveným otcom a jeho rovnako obdarenou dcérenkou. Škoda, mohol to byť celkom zaujímavý film s výrazným posolstvom. Ale to by museli mať v rukách iní tvorcovia. ()

Reklama

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

,,Všetky rozumné webové stránky odporúčajú,aby sa človek s potencionálne nebezpečnou neznámou osobou stretol na mieste plnom ľudí a aby o tom upovedomil rodinného príslušníka alebo priateľa".Také spracovanie si už aj tak dosť klišovitý námet nezasluhuje no aj napriek tomu,zjavne tomu celému chýbal dynamický prechod celým dejom,ak tam vlastne nejaký bol.Bolo nám ,,konzumentom naservírované" jedno veľké suchopárne dielo bez možnosti posunu vpred a o celkovej gradácii deja ani nehovoriac.Ved prečo sa oplatí počkať (ak už odpadávate samou nudou,a ste úprimne zvedaví ako to celé dopadne) ak už nie pre šokujúci alebo aspoň tak trocha uspokojivý záver??!Nič s horeuvedených požiadaviek tu bohužiaľ nehrozia.Dovolím si prirovnanie nedeľného obeda bez dezertu.Celé my to prišlo ako nevydarené série rodinných filmov s 90-tych rokov. Už nikdy viac a strata času!!! ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Takhle to vypadá, když se opravdu silné téma dostane do špatných rukou. Vím, že internet je zrádný a že čtrnáctileté holky toužící po lásce uvěří komukoliv, kdo jim napíše, jak je krásná, úžasná a výjimečná. V tomhle věku se určitě většina dívek občas chová hloupě, ale tohle byl vážně extrém. Přitom stačilo málo, trochu pozměnit scénář tak, aby hrdinka nevypadala jako sedmiletá holčička, aby tomu divák mohl opravdu uvěřit a nemusel pořád nad vším kroutit hlavou, rázem z toho mohl být úplně jiný film. Tento příběh se totiž rozhodně může stát, ale tady je vážně špatně podán. Ke konci se celý film snaží přitlačit, ale na mě to nezafungovalo a hlavně úplně emočně minulo, což je u tohoto tématu asi chyba. Promarněný potenciál, nicméně herecké výkony dobré, nejvíce se mi líbila Catherine Keener. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna příjemné téma je v tomto snímku rozebráno docela detailně a to hlavně z psychologického pohledu rodičů. Vadila mi tam však jedna věc: Proč ta holka byla tak zatraceně blbá a naivní? "Co sakra čekala?", říkal jsem si. O to větší to má sílu, že se takové případy dějí dnes a denně. A proto se mají takovéto filmy točit a mají se povinně pouštět na školách. Protože Trust je jinak jako film málo dynamický, dle mého názoru až moc odměřený a klidně bych přitvrdil, protože by to mohlo mít ještě silnější vyznění. Mohlo to být lepší! Sakra lepší! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama