Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (124)

aslavey 

všechny recenze uživatele

Sice to je klišé nad klišé a ještě větší klišé, ale na druhou stranu vcelku pěknej nápad, předělat klišé do světa zvířátek. Moje dětská duše si zaplesala. Frkům jsem se zasmál a víc jsem ani vlastně nechtěl. To, že příběh tu už byl milionkrát a stačí prvních 5 minut a člověk ví, jak to dopadne, ale na příběh se stejně nekouká. Možná se daly vypustit, nebo předělat některé až příliš absurdní scény, ale zklamání by vypadalo jinak :) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Znáte to... Outsider přijde do nové společnosti, kde je místní elita vedená v tomto případě nacistou vyznávajícím jen čistokrevnost a za partnerku má krasavici, která hned outsiderovi padne do oka, ale už nevidí, že je to jen přelétavá nána... Hrdinským činem vystřídá nacistu, dostane vysněnou slečnu a odvrhne opravdové kamarády... Pak dostane co proto atd. atd... Aneb tisíckrát omleté téma Hollywoodu, které v této psí formě nepůsobí naštěstí tak blbě a trapně... Člověk to nějak v klidu stráví a i se u toho pobaví některými vtípky... Když jsme ale u těch vtípků, tak u rodinné komedie bych čekal poněkud více vtípků... Spíš takto... Víc vtípků, které dokážou rozesmát... Rozesmát, ne jen se párkrát uchechtnou... Upřímně jsem od toho čekal trochu víc, nicméně zklamán zas nejsem díky pár psíkům, které ten snímek oživily... P.S.: Málem bych zapomněl... Hrozně, ale HROZNĚ, mě iritují taneční scény na konci filmů... Zkazilo mi to každý díl Shreka a tento taky... Škoda... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům určeným dětskému publiku, ani proti filmům o mluvících zvířatech (jde-li konkrétně o psy, tak obě Neuvěřitelné cesty, Bolta, nebo Psí život si dovedu užívat dodnes) a ačkoli věřím tomu, že děti z tohoto filmu jistojistě budou u vytržení a tím Marmaduk splní svůj účel, z mého pohledu čtyřiadvacetiletého diváka je to oproti zmiňovaným kouskům docela nuda (ikdyž pořád lepší, než zfilmovanej Garfield). ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná ptákovina! Mluvící psi?! Wow! Docela nářez, že to má tak relativně "dobré" hodnocení. No, každopádně jako klamání diváka funguje báječně! Děs, běs a abych ochránil všechny potenciální diváky, kteří by měli na tento psí paskvil zálusk, ohodnotím jej odpadem! Snad to bude dostatečné varování... 10% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu klidně okopírovat příspěvek od uživatele Malarkey. Nechápu, o co vám všem jde. Já osobně jsem měl filmy s mluvícími zvířaty jako malý kluk strašně rád (hlavně "Neuvěřitelnou cestu", která má 70%). Radši si pustím několikrát Mermaduka než nějakou přeceňovanou novinku od Roba Zombieho. A to mám horory rád. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama