Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Chápu, že si černoši chtěli udělat vlastní verzi celkem povedeného filmu, ale tohle bylo opravdu málem horší než smrt.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Luigi.K.

Teprve nyní jsem si přečetl tento tvůj příspěvek a děkuji za něj. S ohledem na něj v komentáři upravuji větu "vždycky se najde dostatek lidí" na "vždycky se najde dostatek lidí (individuí)".

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

mam rad Fekální trapný humor, teplušsko-feťácké zápletky, nucený vtip. clovek se alespon u toho pobavi. Myslim si ze panove jako Chris Rock a nebo Martin Lawrence asi humoru rozumi vic nez ty MartinezZi, o tom asi i svedci i o jejich profeionalitu a zpousob, jakym jsou za to odmenovani.

A kdyby se ti to nelibilo...klidne si ho muzes jit opravdu vyhonit :D

na příspěvěk reagoval MartinezZ

Lalanek

Lalanek (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Dej si klidne i odpad nam co sme dali vic jak 3* je nam to u prdele :D my sme se bavili a ty si bez radeji vyhonit

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Díky, že jste mi film připomněli, jinak bych si na něj už nikdy nevzpomněl. Snižuji ze ** na *. Fekální trapný humor, teplušsko-feťácké zápletky, nucený vtip. Chyběl jen americký sitcomácký smích.

Lalanek

Lalanek (hodnocení, recenze)

Taky nechapu jsou to lolci co to hodnoti 100% ma kazdy pres 50 dnes sem se podival na tu anglickou verzi a ta byla totalne o nicem herci byli nesympaticti! A daleko men sem se tomu smal tady 4 hvezdy u anglickeho odpad hruza a des!

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Luigi.K. já souhlasím,britský humor taky nemusím,ale původní verzi jsem viděl,a nelíbila se mi...tato americká verze je lepší podle mě,ale celkově jsou oba filmy slabší komedie,viděl jsem i lepší..

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Ice123: Puvodni verzi jsem nevidel a taky vim ze britskej humor moc nemusim, ale s odstupem casu soudim, ze je to jedna z nejlepsich komedii, co jsem kdy videl. Smekam klobouk

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

Naprosto nechápu důvod proč dělat remake filmu co je starý tři roky.... A stačil mi trailer abych věděl, že americká verze bude oproti britské mnohem slabší a trapná... Původní film je dokonalost sama, zde mě udivuje jen slušné obsazení na tak mizerně zpracovanou parodii...

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Suprovej film...me se to libilo. Hodne jsem se zasmal a plno skvelych hercu. Smal jsem se od prvni az do posledni minuty. jasnych 5 hvezd

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

Stačila mi ukážka na youtube - panebože, prečo im  napadlo zhovadiť tak niečo geniálne ako pôvodný film?! A kto im to dovolil?!

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

taková průměrná komedie,ale byly tam chvilky kdy jsem se nasmál :) jeden citát z filmu kněze: já nejsem kněz,a sakra dělejte tady s tím,už jsem prošvih tři pohřby a dvoje křtiny :D

DEROmtx

DEROmtx (hodnocení, recenze)

Luxusnííí film :) ...nasmál jsem se u toho jako u jednoho z mála filmů :) ... 95% dávám :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

vsak to je iba nechutna nevkusna kopirka .. ani nevidim hodnotim odpadom to ine ani nemoze bit..

Gastro

Gastro (hodnocení, recenze)

aspon presne vidieť rozdiely medzi amerikou a Uk, vkusom, humorom , pristupom, ...

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Chrustyn - Horší než smrt (2010) * - Převedení výborné britské komedie do americké podoby, kde je jediná změna ve výrazném černém obsazení. Žádná inovace, stejný humor ale bohužel už méně vtipný. PS: hodnoceno podle traileru, pokud se pletu vyvěďte mě z omylu.
Vyvedte ho uplne.

Kadlitko

Kadlitko (hodnocení, recenze)

docela nic moc film, čekal sem lepčí, spíše koukání na ten film je horší než smrt, je to škoda, Martin Lawrence i Chris Rock jsou dobří herci,takže jen kvůli nim sem jim dal tu hvězdičku, jinak se mi to moc nelíbilo

 (hodnocení, recenze)

český název :horší než smrt ,dvd vyšlo v červenci .

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Huh, to je zvláštní... Fakt se na netu válí verze s českým dabingem, i když to pokud vím u nás na dvd nevyšlo. Vypadá to, že se to někomu podařilo s předstihem šlohnout a hodit na net. Hezké.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Ne, viděl sem tento film a v CZ dabingu... Snad poznám černý od bílejch :D

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Prvních pár minut sem myslel že to bude kravina, ale jak se to v domě rozjelo začal sem se královsky bavit... Ale jakto že tu film nemá ani českej název, když na DVD už asi vyšel jelikož sem viděl verzi s českým dabingem...

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

:-D co to má sakra bejt? Už jen z toho obsazení je mi blbě. A to vykrádání je ubohost, u japonskej filmů bych to třeba ještě pochopil ale u tohoto?

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Dinklage by zasloužil zavřít na pár hodin opravdu do rakve, aby ho přešly roupy. Jsem spíš zvědavá na Marsdena, protože Tudyk byl excelentní.

dopitak

dopitak (hodnocení, recenze)

PetriK12: Když si zjistíš kontext vzniku, možná to až tak jednoznačné nebude... A otevřete už prosím hodnocení a komentování, film už se v zahraničí v kině promítá!

PetriK12

PetriK12 (hodnocení, recenze)

Tracy Morgan, Chris Rock and Martin Lawrence v jednom filmu ? Tady není o čem diskutovat, jednoznačně sledovat!!! :)

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

V!b_Ribbon : Samozřejmě,jinak by to nevypadalo tak hnědě!

Lucker.sro

Lucker.sro (hodnocení, recenze)

njn to je ta rasisticka Anglie ze maji cerny humor bez cernochu, ale USA to napravi...

Reklama

Reklama