Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré šílenství dvojice Dugan/Sandler. Jediná koukatelná scénka je když si před zápasem Lakers povídají Depp s Pacinem. A Pacino má binladinovské vousy a myslí si že jej nikdo nepozná. Což samozřejmě zachytí televizní kostka. Podezřívám Deppa že ani nevěděl že hraje v tomhle filmu. Jack a Jill je jinak téměř nekoukatelně debilní užvatlanou podívanou. Zkus mě rozesmát je proti tomuhle oscarový adept. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je zase až tak veľké prekvapenie. Ak hovoríme o filmoch Adama Sandlera a hlavne Dennisa Dugana môžme sa stopercentne pripraviť na sprostosť typu Zohan. Jack a Jill má možno niekoľko vtipných momentov - predsa len nie je Sandler a Dugan v infantilnej komédií po prvýkrát, len je to rovnaké ako kopec krát pred tým. Film s morálnym posolstvom. A to bohužiaľ funguje len v malom množstve Sandlerových filmov. Al Pacino je asi jediná postava od ktorej som toto nečakal. A tým že je na obrazovke pomerne často, spôsobuje, že musím krútiť hlavou a rozmýšľať ako ho na toto nahovorili. Jack a Jill je podpriemerná komédia na jedno použitíe, v ktorej je Sandler neznesiteľnejší ako zvyčajne, hlavne v tej ženskej šušlavej polohe. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tady už Sandler zašel hodně daleko a smrdí to žumpou...citlivějším jedincům by toto mohlo způsobit i nějakou psychickou újmu. Jedna hvězdička jen za cameo Johnnyho Deppa. Al Pacina jsem radši vytěsnila, protože to, jak se mohl do něčeho takového nechat ukecat, je mi opravdu záhadou. Pár vtipných momentů se sice najde (třeba úvodní montáž s dvojčaty), ale jako celek je to opravdu ubohé. Co ten adoptovaný indický chlapeček, co na sebe všechno lepil, včetně živého křečka a papouška? Tomu se říká humor? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tohle nesmí nikdy nikdo vidět!" říká Al Pacino a já na to, že mně bylo až stydno, když jsem sledoval takového kanóna, kterak ze sebe nechá dělat vola. To Sandler je ocejchovanej už dávno, u něho mě bohužel nemá co překvapit, i když uznávám, že Jack a Jill nebyli dalek toho, abych šel do sklepa hledat černou vlajku. Doufám, že si ten pohár horkých malin všichni náležitě vychutnávají, osobně bych se přimlouval za to, aby dostali i přidáno. Jednu hvězdu za...šmankote, za co vlastně? Jasně, už vím - párkrát jsem se usmál, ale nechtějte po mně prosím vás, abych si tuhle splašku chrstnul na hřbet ještě jednou a pokoušel se v ní hledat čemu. Díky. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Osvedčená komediálna dvojica Denis Dugan a Adam Sandler si privzali na pomoc do trojice. . . Adama Sandlera a urobili po dlhej dobe bláznivú komédiu na tému dvojičky: rovnaké a predsa také odlišné. Dopadlo to podľa mňa trochu lepšie ako Dvojičky s Arniem a DeVittom, no najlepšie na filme, ktorý ponúkol presne to, na čo si človek pri dvojici Dugan-Sandler už musel zvyknúť, boli práve reálne kamerové nahrávky skutočných dvojičiek v úvode a závere, cameo Deppa a zanietenie AlPacina, ktorý sa podvolil celkom solídnemu zhovadeniu. Zo všetkých typov fórov boli mna najvyhovujúcejšie tie, ktoré mali základ v mimopríbehovom (nazvime to "internom") fakte, že Sandler hrá obe postavy (Pacino: "Keď sa na ňu pozriem, vidíme sám seba!" Sandler: "Aj ja.") Do kina na tento šialený priemer odporúčam chodiť: fanúšikom Al Pacina a ľuďom, ktorí majú záľubu v travestii. O, a skoro som zabudol na asi najlepšiu postavu (a najlepší nápad): indický adoptívny syn, ktorý si na seba všetko lepí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama