Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tady už Sandler zašel hodně daleko a smrdí to žumpou...citlivějším jedincům by toto mohlo způsobit i nějakou psychickou újmu. Jedna hvězdička jen za cameo Johnnyho Deppa. Al Pacina jsem radši vytěsnila, protože to, jak se mohl do něčeho takového nechat ukecat, je mi opravdu záhadou. Pár vtipných momentů se sice najde (třeba úvodní montáž s dvojčaty), ale jako celek je to opravdu ubohé. Co ten adoptovaný indický chlapeček, co na sebe všechno lepil, včetně živého křečka a papouška? Tomu se říká humor? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tohle nesmí nikdy nikdo vidět!" říká Al Pacino a já na to, že mně bylo až stydno, když jsem sledoval takového kanóna, kterak ze sebe nechá dělat vola. To Sandler je ocejchovanej už dávno, u něho mě bohužel nemá co překvapit, i když uznávám, že Jack a Jill nebyli dalek toho, abych šel do sklepa hledat černou vlajku. Doufám, že si ten pohár horkých malin všichni náležitě vychutnávají, osobně bych se přimlouval za to, aby dostali i přidáno. Jednu hvězdu za...šmankote, za co vlastně? Jasně, už vím - párkrát jsem se usmál, ale nechtějte po mně prosím vás, abych si tuhle splašku chrstnul na hřbet ještě jednou a pokoušel se v ní hledat čemu. Díky. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama