Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No nevim jak ostatní (kteří dávaj odpad) ale já se prostě královsky bavil. Je to Sandler, nečekám žádnej super inteligentní humor. Dvojroli ale zvládl v pohodě. Při pár scénkách jsem fakt brečel smíchy! A mexikánec hází džouky jako pán. Moc se mi líbily taky ty prostřihy s dvojčatama na začátku a na konci filmu. Normálně bych dal 3*, ale za ty odpady to zvyšuju. ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou dobré. Jsou filmy, které jsou skvělé. A pak jsou i filmy, které jsou špatné. A jak jsem nedávno zjistil. Jsou i filmy, které bych raději skutečně neviděl. Zatímco u podobně laděného Juniora (1994) jsem se skutečně příjemně bavil. Tak tady jsem trpěl celých devadesát minut. Pokus Adama Sandlera o dvojroli, přičemž jedna z nich je žena, je absolutně strašný. Film jako komedie není vůbec vtipný a místy snad musí parodovat i sám sebe. Kdybych se u filmu nesmál (jako že nesmál), tak alespoň nápad, zpracování by mi mohlo být bližší. Bohužel ne. Naopak jsem se docela styděl i jako divák, že na tohle musím koukat. Často je Jack a Jill i trapný. Takže bohužel ne, ale tenhle film nemohu skutečně doporučit zhola nikomu. A to ani kvůli Johnnymu, který je ve filmu a nehraje Sparrowa. (10 %) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem člověk nikdy neví. Vždy když už si říkám, že jeho "poslední filmy docela ujdou", objeví se nějaká uber-trapnost plná fekálního či jinak odpodivého humoru. Ano - seznamte se - Jacku tohle je Jill, Jill tohle je Jack. Sandler se mužskou a ženskou dvou-rolí vydal cestou největších (s)hitů Eddieho Murphyho (Seznamte se, tohle je Norbit) a natočil tak naprostý blábol ve kterém vám Adam začne lést krkem po deseti minutách. Jestli uslyším upištěný hlas Jill ještě jednou, začnu vraždit koťátka! Špatné vážně špatné. A k pláči je i to, že je tady Al Pacino, a to ne jen formou nějakého malého camea. You'd think it, but oddly enough, I don't. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama