Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obyčejná romantická podívaná se sympatickou ústřední dvojicí, zábavnou Christinou Applegate a pěknými úvodními titulky, což jsou klady, a se zbytečně vulgárním a jakoby pro efekt peprným humorem, který mi nepřišel vtipný, otřesným člověkem jménem Charlie Day ve vedlejší roli (vážně o takovém volovi může někdo seriózně tvrdit, že je komik?) a se stokrát viděným, nejklišovitějším možným scénářem, což jsou zase zápory. Dvě a půl z pěti, čili čistý průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Střízlivá, bezprostřední, rutinní. A navrch milá romance. Celovečerně debutující Nanette Burstein zkoumá (ne)výhody vztahu na dálku a její vyprávění se dle očekávání točí kolem partnerského a sexuálního života. Potkají se v hospodě, skončí v posteli, ale zanedlouho klepe na dveře hrozba jejího návratu domů přes celou Ameriku. Budovat jakoukoliv lásku je na stříbrném plátně vždycky loterie. Jak pro tvůrce, tak pro samotné diváky. Velmi často to nevyjde, jenže Drew je roztomilá, Justin sympaťák, dialogy většinou hřejí, mrzutí tak z výsledku nebudeme. Ti dva si spolu zahráli už v rovněž příjemné komedii Až tak moc tě nežere, jiskří to i tentokrát. Přidejme si dvojici JEHO svérázných spolubydlících a JEJÍ upjaté a ochranitelské starší sestry a máme docela vyhráno, že i ten místy vynucený humor přejdeme. Na hraně tří a čtyř, půjdu nahoru. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hezká svižná romantická komedie s krásnou Drew Barrymore! Co víc si přát?!? Asi o něco více nápaditější zápletku. Sice je pravda, že příběh jen tupě nekopíruje veškeré romantické komedie co známe, ale pořád mi zde chybělo to něco, co by tento snímek vyzdvihlo nad průměr! Celkově vzato - spokojenost. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka filmu spica, fakt ze jo. Clovek to hlta, skvele se bavi nad vtipnymi scenami a hlaskami a rika si, ze konecne zase komedie jak ma byt...navic jeste vzpomina na sve stare casy, kdy neco podobneho zazil (i kdyz vzdalenost byla ve stovkach km a nikoliv v tisicich mil :D ). Jenze jakmile se Garrett vrati z prvni navstevy u Erin doma, zacina cely film zklouzavat do jednoho velkeho klise, vtip se pomalu vytraci a vse upada do tradicni nudy :(. Skoda toho, prvni pulka je opravdu skvela, hudebni vyber taky bombasticky....jen mozna Barrymore je uz na takove role trochu stara, ale to ji odpustite, s Justinem tvori skvely par.. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je ze mě takový skeptik nebo realista, anebo jenom postrádám svůj smysl pro romantiku, ale mě to neohromilo, ani nepobavilo, ani nerozesmutnělo. Taky mě hrozně štve, že ženy musí stárnou! Drew tady vypadala trochu mdle a unaveně.. Nechtěla jsem se toho moc účastnit a přihlížet tomu. Je to ne fér, že muži jsou s přibývajícími roky přitažlivější, ale ženy prostě jen stárnou. F*ck! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama