Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Americký romantický komedie mě moc neberou, proto si vybírám jen ty, u kterých mám dojem, že by mohli za něco stát. Dál než se zdálo mi padlo do oka pro příjemné duo Justin Long a Drew Barrymore a i když se u takových filmů jedná vždy o stejný mustr příběhu, tak tato komedie je doopravdy i komedií a ne jen romantikou. Několikrát jsem se od srdce zasmál, protože tam byly už tak vtipný scény a když do toho některej ten Longův kámoš něco plácl, bylo vymalovaný. Takže jedná se o pohodovou komedii s dobrými a příjemnými herci (i když taková Christina Applegate mi někdy lezla pořádně krkem :-), u které se pobaví i lidé, kterým romantika moc neříká. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Moje modrý koule mají naběhlý žíly, a dám si ptáka do svěráku. Miláčku, já ale nechci bejt zasraná od toho modrýho svinstva.." Asi stačí, český dabing se mimořádně "povedl", ale na jeho obranu, tentokrát asi nebylo kde brát. Drew Barrymore by měla vzpomínat na Music and lyrics a už nikdy v ničem podobně žánrově laděném nehrát. Má to dobrej konec, ale zabijte Zdeňka Mahdala. ()

Reklama

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Drahá Drjů, je hezké, že hraješ ve filmu se svým milým, ale tímhle sis docela trhla ostudu. To by asi řeklo moje druhé já, jež je zaseklé v pubertě. Mé dospělé já říká, že se na to dá koukat, ale stačí jednou a pak to zapadne v davu. Tohle si na DVD koupí jen člověk, který si neváží peněz a neví, co je dobrá investice. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

V podstatě OK. Drew je roztomilá, Justin v poho (pro dámy: a asi zavítal i do posilovny) a byť jde o zcela zbytečnou a šablonovitou romanci s nádechem "pravdy o vztazích na dálku", která se i trochu vleče, po skončení zůstanou v hlavě vlastně jen slušné vtipy a poslouchatelný soundtrack. Na jedno podívání neškodné... 5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, že aj láska na diaľku má zmysel, a často je ešte lepšia a krajšia ako tá normálna. Je tu síce veľa klišé momentov podľa zaužívaných romantických šablón, no v tomto prípade mi to ani tak neprišlo - veľmi dobre sa na tú dvojicu pozeralo. A do toho veľa humoru, vysvetlenie na čo sú fúzy vlastne dobré a samozrejme scéna na stole, ktorú by som okamžite vyhlásil za kultovnú. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama