Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (180)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Přijít po 13 letech s pokračováním, které vlastně popírá to hlavní z jedničky, to nebyl nejlepší nápad. Zase vidíme Willyho jak chlastá, nadává a je "nucen vzít" práci Santy. A zase u toho nesmí chybět prostoduchý Thurman Merman, a Willovi dojde, jak je důležité mít rodinu a někoho blízkého...Chvilkama mi to prostě nepřišlo jako pokračování, ale jako nepovedený remake se stejnými herci. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděl jedničku, bylo to originální a vánoce ala Méďa. Ve dvojce dostáváme opět smršť nechuťáren, tak jak jsem očekával a nic moc nového nedostaneme. Některé vtípky jsou moc za hranou, příliš tlačí na pilu a slabších momentů se najde také dost, tak jako těch výborných. Nicméně vidět postavy po x letech, zvlášť Anděla má nádech nostalgie a čekal jsem větší tragédii.....5/10 ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejočekávánější komedie za poslední roky.. hned co jsem uviděl trailer tak jsem se nemohl dočkat protože 1čku miluju, ale jak už to většinou bejvá - 1čka zůstala nepřekonaná, protože to se překonat nedá.. Bad Santa 2 je ale pořád dobrá zábava pro lidi kterým nevadí tenhle humor.. Bret Kelly za ty leta vyrostl do vejšky, ale jinak vypadá v podstatě stejně.. pořád to samý, ale funguje to.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to už len varenie z vody, ale náramne vrejúce. Nekorektný Santa a jeho čokoládový škriatok sú späť s guľometom hlášok a do toho podobne svätá Santova mamička. Vianočná komédia, ktorá opäť dokazuje, že sviatky niesu len nažehleným komerčným sviatkom plným radosti a porozumenia, ale prinášajú aj svoje tienisté stránky. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

"Dospělý" Brett Kelly je ještě víc otravný než dětský Brett Kelly, což se zdá býti neuvěřitelné, a Billy Bob si opět užívá svou bezesporu nejprasáčtější roli. Filmu by se dalo vytknout jisté sklouznutí k většímu nevkusu, fekálnímu humoru a vulgarismům, nicméně některé nové postavy (například v podobě Willieho mámy) poměrně baví, a dialogy jsou slušně napsané. Sice o něco horší než jednička, ale pořád se to dá. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno