Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (180)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasické pravidlo dvojek: všetkého viac. Teda nie všetkého, len perverzností, vulgarizmov a fekálneho humoru. Všetko čo na jednotke pôsobilo originálne a svojou nechutnosťou prekvapivo, je tu už vlastne len z povinnosti. Thruman Merman je tu z povinnosti. Kathy Bates je natoľko zle obsadená a odpudivá, že každá scéna s ňou evokuje pohľad na bezdomovca onanujúceho nad párením tchorov. A cez to všetko som sa nasmial. Hanbím sa za to ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě skoro kultovní záležitostí, která má šmrnc, vulgární, ale ještě únosný humor a k tomu vánoční kouzlo, které tomu dodává ten malý tlouštík. Dvojka už je víc trapná než vtipná. Už po 10 minutách mě to začalo nudit a celý film se nesl v podstatě ve stejném duchu. Hrozně velká blbost a nebýt Billyho Boba Thorntona, asi by se na to dívat nedalo. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Bad Santa 2 není sprostý ani šílený, ale naprosto bizarní. Humor zde jde za hranice únosnosti a je to opravdu dosti silná káva i pro mě, jakožto milovníka černého a ujetého humoru.Některé situace byly místy dost trefné a svým způsobem originální, ale morálka mi prostě nedovolila se zasmát, což se mi u filmu stalo asi poprvé v životě. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Mno, zase jednou nucené pokračovaní, které z prvního filmu nečerpá, ale vypráví variaci na to samé. Billy Bob Thornton je sice pořád frajer, jenže podprůměrný námět mu nijak nepomáhá. Během filmu vás sice frekvence vtipů nějakým způsobem stihne zabavit, ale po předvídatelném konci si pravděpodobně stejně budete říkat, jestli tohle stálo za hodinu a půl vašeho času. Šťastné a zkurvené? ()

charge 

všechny recenze uživatele

Když vznikne dvojka geniálního filmu po deseti a více letech, obvykle to bejvá průser a ani moc nezáleží na tom, zda se režie ujme totožnej tým, třeba jako u Návratu blbýho a blbějšího, tohle bylo ale snad ještě horší. Thornton je sice dobrej i některý jeho hlášky, ale divák udrží pozornost v podstatě jen kvůli němu, ostatní postavy o hovně - tentokrát dost nudnej leprechaun, Batesová, která se pro tuhle roli absolutně nehodí a nejde jí věřit, stejně tak jako u sádelnatýho anděla, kterýho by ve fastfoodu pro jeho retardaci nezaměstnali ani jako leštiče hajzlů a Christina Hendricks sice vypadá svůdně, ale s nějakym charismatem a herectvím je na tom bídně, i přes nějakou tu rebélii je její role dost nevýrazná a vedlejší postavy nemá cenu ani zmiňovat, už tady zkrátka neni černoch loupající pomeranče. Zkopírovanej příběh v novým a o dost horším kabátu nemajíc už co originálního nabídnout, humor vulgární za každou cenu, často i hodně křečovitej, stejně tak i dialogy a nejmíň úchylnej mi tady ze všech připadá paradoxně samotnej Thornton. Hodně velká slabina, která neměla nikdy vzniknout, všem muselo bejt už ze začátku jasný, že z původního nápadu se víc vytěžit prostě nedá a koule v závěru byly akorát hodně ubohou tečkou za neúspěšným projektem Bad Santa 2. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Brett Kelly (Thurman Merman) musel kvůli natáčení filmu přibrat přibližně 19 kg. Při natáčení jedl především sendviče s uzeninou a hlavně díky nim se dostal na požadovanou hmotnost. (MessiM)

Reklama

Reklama