Reklama

Reklama

VOD (1)

Bucky (Nick Swardson) pracuje jako pomocník v obchodě na malém městě a v životě nemá žádné plány až do chvíle, kdy zjistí, že jeho konzervativní rodiče kdysi bývali hvězdami filmů pro dospělé! Bucky cítí, že právě tohle je jeho osud. Balí si věci a vyráží do L.A. s vírou, že půjde v jejich šlépějích. Ve vedlejších rolích se představují Christina Ricci, Don Johnson a Stephen Dorff. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprosto totálně ujetá ptákovina a podobných, méně či více podařených /na odpis, tu už pár bylo a jen tak bez povšimnutí profičely okolo … na místních, spravedlivě rozhořčených komentářích jde především zcela jasně vidět, že těm řečem o: „velikosti, na které nezáleží“ moc lidí ve skutečnosti nevěří, zato Kathy McGee určitě ano .. ale vůbec, co vám budu vysvětlovat - jděte mi všichni z dílny … ta má pátá *, je na protest těm místním odpadům! ... ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda je za Christinu Ricci, která dokáže zazářit i v největší sračce a je otázka, proč roli v takovém filmu vzala (asi proto, že slabost pro retardované postavy (viz Pumpkin) nebo, že to má na konci 'poselství' o pravé lásce). I když nemám rád filmy o zesměšňování retardů z dílny Sandlera (viz Vodonoš), o nevtipném vyměšování všech možných tělních tekutin (viz většina dnešních teen komedií) a nereálných situacích končící happyendem, tak zde jsem se asi 3x zasmál. ()

Reklama

johhny007 

všechny recenze uživatele

No tak po celý film se ve mně mísily dosti různe pocity v prvé řade uprostřed filmu jsem si myslel , že to položím a radši se podívám na Den zrady neudělal jsem a udělal jsem celkem i dobře.Film hodnotím číslem 4 hvězdy a to z důvodu , že mám dobrou náladu a i vtipy , kterým bych se jindy nezasmal mi přišli vtipné.Jo tak sem tam se objevil nějaký ten vydařený vtip , ale dalo by se to spočítat na prstech 2 ruk.Nick Swardson zahrál dobře troubu z venkova , která chtěl proniknout do velkého světa.Hlavní za co jsem rád je , že tento film nebyl až tak přímočarý jak to bývá u více filmu jako třeba:Přijede stane se hvězdou zamiluje se nechá toho. nebo:Přijede a nikde se neuplatní všichni se mu budou smát atd. , ale tohle mělo tu pointu o kterou mi šlo od začátku jsem nevěděl o čem to bude jak se to bude odehrávat za což jsem rád.Christina Ricci jako sexy servírka kývla na tuhle roli , asi z nepochopitelného důvodu.Tak či tak moje hodnocení je zatím kladne budu o tom přemýšlet až půjdu spát a možna i uberu zatím uvidím....Jinak nominace na Malinku ?? No já znám osobně i horší , ale co takovýhle pitomosti mě baví a bavit budou..67% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mě vlastně vůbec nepřekvapuje, že tenhle film psal Adam Sandler. Mě spíš pořád nestačí udivovat, co Adam má v hlavě, když je schopnej napsat tak naprosto šílenej příběh, kterej prakticky navazuje na první scénu, což je naprosto brutální náhon. No fakt jsem čuměl, co se v dnešní době dá natočit, ale na druhou stranu musím říct, že jsem se dlouhou dobu fakt upřímně smál. A to až do doby, než tahle komedie ztratila dech a stala se z ní typicky netypická romantika. Možná i proto jenom tři, kdyby to mělo grády a koule na konci takové, jaké to má na začátku, tak asi neváhám. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Páni, written by Adam Sandler, ale chápu, že Adam už má dneska takové jméno, že si v takové hovadině hrát netroufl. Ale co Christina Ricci? Začala brát drogy nebo co, že herečka, která hrála pro Allena kývla na takový scénář? Ale ať jen nekritizuju, určitě to není na IMDB Bottom 100 (#97 k 01/2012) a dokonce jsem se asi dvakrát zasmál. 30% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na Zlaté maliny v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec, nejhorší herecký ansámbl, nejhorší režie a nejhorší scénář. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama