Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Bad teacher v hlavnej úlohe s bad actress. Cameron Diaz čoraz častejšie dokazuje celkom bez ostychu, že nikdy nedosiahne ani len hereckého náznaku umenia. V americkej akadémii to asi dobre vedia, keď nemá ani jednu nomináciu na Oscara, za to má nejakou chybou výpočtu 4 nominácie na Zlaté glóbusy (novinári sa proste viac pozerajú na jej krivky a to asi stačí). Film je šialeným šliapnutím do kravského lajna a zlá herečka je posadená do zúfalého scenára. Umelo pôsobiacemu filmu musím dať ľudské hodnotenie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sama som prekvapená, že ma to celkom bavilo! V záplave predvídateľných romantických komédií, z ktorých 98% stejne nepozerám, vždy osvieži nejaká, kde je hlavnou postavou poriadna potvora - ktorej čoskoro začnete nadržiavať už len preto, že je taká "pravá od Mattela" a jej sladučkú kolegyňu s radosťou pošlete do prdele :-) ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla vskutku dost úděsná sebranka učitelů, nechtěla bych, aby mě učil ani jeden jediný z nich :D Teď k filmu, nejsem ani zklamaná ani něják závratně překvapená, protože to bylo více méně přesně to co jsem očekávala. Přišlo mi, že Cameron Diaz tahle role sedla. Co mě víc překvapilo, že tohle byl první a pravděpodobně i poslední film, kde mi nevadil Jason Segel. Ač mám Justina Timberlakeho hrozně ráda, a i tady v tom filmu mu to děsně seklo, tak ta jeho role byla vážně příšerná, u toho "sexu" jsem nevěděla jestli se mám smát nebo jestli se mám cítit trapně (spíš to druhý). Líbilo se mi to, ale na víc jak na 3* to podle mě nemá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slibuju že už nebudu psát o tom jak nám Cameron Diaz stárne. V tomto filmu navíc by se o ní ani nedalo říct že by byla nějakou sexy kočkou. Film má trošku nastavený mustr jako například chlastající Santa je úchyl. Jen tady prostě někoho napadlo že by nebylo špatné natočit film o učitelce, která kouří trávu, pouští v hodinách filmy a která má jako životní sen udělat si nová prsa. Ulítlost tedy ano. Bohužel směšných scénech je pomálu, přestože jak sami čtete úrodná půda pro ně rozhodně přichystaná je. Z hereckého osazenstva nikdo nepředvádí nic. Justin vyloženě slabý. Nevím co jej nutilo brát takto pitomou roli. Konec samozřejmě příjemný, přecejen donášení na kolegyni musí být po zásluze potrestáno. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si pod pojmem zkažená úča cokoliv, ale to, co jsem dostal, bych ani za boha nečekal. Cameron Diaz hraje snad nejnesnesitelnější postavu, co jsem kdy viděl a zároveň je naprosto brutálně žhavá a každá scéna s ní sama o sobě stála za to. Tenhle film je naprosto jinej typ komedií, než na který je člověk zvyklej a já se u ní perfektně bavil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama