Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zkažená úča mě naprosto dostala a už dlouho jsem se u žádné komedie takhle nenasmál. Cameron je sice už krapet vyžilá, ale komediálně je stále v ráži. A když jí sekundují další skvělí komici jako J.T., Jason Segel a Lucy Punch, tak prostě nemám námitek. Množství sprostých slov a nadávek nebylo vůbec na škodu a já rozhodně nepatřím mezi nějaké odpůrce trochu peprnějšího scénáře, takže jsem si tuhle "dlaždičskou" jízdu náležitě užíval. Zkrátka jsem byl už od traileru natěšený, až tohle uvidím a po jakémkoli zklamání nejsou ani známky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle učitelka nerespektuje školní osnovy, její vyučovací metody jsou poněkud nekonvenční, neštítí se svést svého mladého dobrosrdečného kolegy a navíc zfalšuje státní testy, aby získala tučnou finanční odměnu za nejlepší třídní výsledky. Zkrátka je to pěkná vypočítavá mrcha, která je sexy, arogantní, bezohledná, mluví jako dlaždička, a aby dosáhla svého, je schopná čehokoliv. Na chlapy má tak trochu smůlu a za jediný svůj nedostatek považuje svá malá prsa. Bez Cameron Diaz by tenhle film nestál za zlámanou grešli, ale její sólo v roli učitelky, která nakonec není v jádru až tak zkažená, je to, co film táhne a dělá z něj zábavnou komedii. Ostatní herci zůstávají těžce v jejím stínu a výjimkou není ani Justin Timberlake v roli mladého suplenta s milým ňoumovitým charakterem, ale stejně začínám mít pocit, že je poslední dobou ve filmech nějak "přetimbrlejkováno". Závěrečná náprava mrchy s následným povýšením sice není příliš uvěřitelná, ale čekal jsem, že tvůrci s nějakým takovým přibližným závěrem přijdou. Cameron Diazové tahle role sedla a film je snesitelný i pro ty, kteří už dávnou nejsou školou povinní. 70% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie, na kterou se mi kvůli Cameron Diaz nechtělo. Nemusím totiž ty usměvavé a pitomoučké panenky, jimiž si vystavěla kariéru. Tady ale za "sexbombu" není = Hurá! Je drzá, vulgární, pochlastávající mrcha, které jde v první řadě o peníze a v druhé řadě o sebe, a kterou bez kruhů pod očima nikdo pěkně dlouho neviděl. Zkrátka ideální neotřelá postava - navíc skvěle zahraná. Ten páreček, který po půlhodině znechuceně odešel z kina, tohle asi nečekal. Ano, většina humoru vychází z konfliktu hrdinky s "normálním" zbytkem světa, ale přistupte na tu hru a budete se bavit. Dočkáte se navíc i povedené scény, kdy učitelka jednomu z žáků vysvětluje, proč o něj jeho vysněná dívka nemá zájem, říká mu to bez příkras, drsně, ale pravdivě. Zamrzelo mě ovšem, že film, který celou dobu kašlal na klišé, skončil tím nejpředvídatelnějším možným koncem. A body ubírám i za zbytečnou a trapnou postelovou scénu. Pro Úču mi z toho vychází slabší čtyři hvězdy, což je vlastně něco jako známka 2-. A za takovou jsem byl vždycky rád. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz v kombinaci s Justinem Timberlakem a Jasonem Segelem to prostě láká..Ale nikdo vás předem neupozorní, že Timberlake tam hraje naprostého idiota, Jason Segel nedostane moc šancí se projevit a s Cameron je to jak kdy. Některé černohumorné vtipy mi docela sedly, ale chvíli na to jsem se šíleně nudila. Cam jeden den vypadala jako luxusní dvacítka a druhý den jsem se nemohla dopočítat vrásek na jejím obličeji. Zkrátka mi její role, povaha i vzhled přišly strašně nesjednocené. Scénář je navíc nijaký, proto se nad 3* rozhodně nedostanu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý opak Sex Tape.Iritující postavy, stupidní scénář, nulový humor.V týhle rádoby komedii mě nebavilo vůbec nic, kromě toho jak mokrá Cameron Diaz myje auta.Přesně ten typ komedií, které se snaží být trochu ostřejší a přitom jsou to jen politicky korektní a kýčovité mrdky a má to o 13% větší hodnocení než povedený Sex Tape...bych blil ještě tejdny z těch vašich mozečků.25%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)
  • Elizabeth (Cameron Diaz) se dívá v časopise na fotografie celebrit na "červeném koberci" kvůli inspiraci pro své prsní implantáty. Na obrázcích je Heather Graham na Zlatých Glóbech v roce 2010, Katy Perry na přehlídce Vanity Fair v roce 2010 a Rose McGowan na večeři před udílením Oscarů v roce 2010. Ve skutečnosti se Cameron Diaz objevila na všech třech akcích. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama