Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentaru zde jsem cekal buhvico a zaroven ledascos.. A ac film v nekterejch aspektech skripe a prvni pulka je zajimava, posleze to cele upadne do lehke letargie a konec je neprekvapujici a klasicky hollywoodsky, musim priznat, ze jsem se naramne bavil. Na Cameron uz je videt naka ta vraska navic a i dle meho soudu lehka plastika v obliceji, ale tahle role ji vylozene sedla. Jeji postava je z pocatku desiva, ale na konci ji nelze nefandit. Dobra oddychovka na jedno skouknuti, ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi polhodinu ma tá špina zlatokopecká obstarožná nehorázne vytáčala a humor šiel dokonale mimo mňa. Potom som sa chytil. Hlavne vďaka sympaťákom Segelovi a Timberlakeovi a natvrdo rasistickému humoru. Film, v ktorom je záporná postava na konci potrestaná tým, že je poslaná do černošského prostredia, človek musí mať rád. :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zkažená úča mě naprosto dostala a už dlouho jsem se u žádné komedie takhle nenasmál. Cameron je sice už krapet vyžilá, ale komediálně je stále v ráži. A když jí sekundují další skvělí komici jako J.T., Jason Segel a Lucy Punch, tak prostě nemám námitek. Množství sprostých slov a nadávek nebylo vůbec na škodu a já rozhodně nepatřím mezi nějaké odpůrce trochu peprnějšího scénáře, takže jsem si tuhle "dlaždičskou" jízdu náležitě užíval. Zkrátka jsem byl už od traileru natěšený, až tohle uvidím a po jakémkoli zklamání nejsou ani známky. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)
  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama