Reklama

Reklama

Elise Clifton-Wardovou (Angelina Jolieová) sledují na každém kroku tajné služby. V tomto případě za vším hledej muže. Žena je totiž jedinou spojkou k v několika státech hledanému mafiánovi Alexandrovi. Ten leží v žaludku nejen tajným službám, ale i Reginaldu Shawovi (Steven Berkoff), mocnému gangsterovi, kterého Alexandr po letité spolupráci obral o mnoho peněz. Tajné služby věří, že pár bez sebe nemůže dlouho vydržet, a doufají proto, že muže budou moci při jejich setkání chytit. Předpokládají, že padouch bude mít změněnou podobu. Jednoho dne při snídani v pařížské restauraci obdrží žena od svého miláčka dopis s instrukcemi. Má nastoupit do vlaku do Benátek a mezi pasažéry si vybrat někoho, kdo by se mohl Alexandrovi podobat. Chtějí tím tajné služby zmást a odvést na falešnou stopu. Elise postupuje dle plánu a do oka jí ve vlaku padne sympatický cizinec Frank Tupelo (Johnny Depp). Frank je Američan, učitel matematiky, turista. Elise je okouzlující žena a muž se do ní na první pohled zamiluje. Pár spolu povečeří a těsně před Benátkami se rozloučí. Inspektor Acheson (Paul Bettany) ze Scotland Yardu ale mezitím zjistí, že Frank není jeho cíl a že jsou na falešné stopě. I přesto, že jeho nadřízený případ uzavře a přinutí ho pátrání ukončit, inspektor v misi pokračuje. Jiný agent v domnění, že Frank je skutečně ten správný cíl, tajně informuje gangstera Shawa o tom, že jeho nepřítel právě přicestoval do Benátek. Franka tedy čekají v Benátkách samé nepříjemnosti… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Newark

Newark (hodnocení, recenze)

Je to krásný film, ale je netradiční svým zpracováním a myšlenkou, proto se spoustě lidem nelíbí. Nechtějí se zamyslet nad tím, co nám filmem tvůrci říkají. Hlavní dvě postavy se prostě nechovají podle Hollywoodské šablony, ale jejich chování má svůj význam a smysl.

mamradazuzu

mamradazuzu (hodnocení, recenze)

To zas byla kravina. Depp chvílema připomínal Bohuše Matuše a Angelina byla strašně nepřirozená. A spolu jim to opravdu nešlo...

kyskia

kyskia (hodnocení, recenze)

strašná nuda, strašná Angelina, strašný Depp, ani som to nedopozerala

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Co si budem povídat, Angelina Jolie za celou svou kariéru hrála v jediném dobrém filmu (Narušení).

Navíc dělat s ní s jejím obličejem sex-bombu, to je špatný vtip. Sexbomba je Sandra Bullock, rozhodné né Andělka.

Slabý, slaboučký film, který nestojí za to vidět.

janabel

janabel (hodnocení, recenze)

Nic jsem od toho nečekala. Ale opravdu jsem nečekala, že místo drama se z toho vyklube komedie. Já se u toho bavila.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Ištván87: Tak ten  jsem bohuzel nevidela, ale uz je na seznamu `ke shlednuti` .

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Babu06ster: Asi kvůli originální francouzské verzi, která byla akční a dramatická...

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

absolutni nuda, ani Angelina a ani Johny to nedokazali zachranit. proste kdyz je neco priserne, ani sebelepsi obsazeni to nezachrani. od chvile, kdy Angelina nastoupi do vlaku a potka tam Johnnyho Deppa, je jasne ze prave on je ten vsemi hledany Alex... 90 min absolutni nudy!
kde to vzalo titulek Akcni/ Drama/ Triller opravdu nechapu.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

V sobotu 28. května dávali na ČT1 původní verzi tohoto filmu, Hledejte Anthonyho. Jak se dalo čekat, byl ten film mnohem lepší než tahle komediální napodobenina/remake, která nedostatek působivosti zkoušela dohnat líbivým pirátským humorem. Je to zvláštní jak může mít remake filmu naprosto odlišný styl...

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

poměrně zbytečný film....a trochu výsměch nominacím na ty slavný Globy :-))

Kicker

Kicker (hodnocení, recenze)

rounen: Ty odbyté herecké výkony mi fakt nepřijdou, např. ta první scéna ve vlaku je skvělá (a je jich tam víc). Je to prostě film s pomalejším tempem a ten mnoha dnešním divákům nesedí, naopak většinou ty akční šílenosti mají kolikrát hrozné herecké výkony co se týče emocí a mimiky. Spíše než špatné výkony mi přijde, že tam byly zkrátka netradiční hlavní postavy.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

rounen: To je možný. Já jsem čekala oddechovku po náročném dni a tak mi to zrovna sedlo. Prostě se mi to trefilo do nálady. Věřím, že kdo čekal něco jiného ve smyslu Akční/Drama/Thriller byl zklamaný.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

st.verka: jde spíš o to že to byl romantický film...děj stál za nic...a přišlo mi to jako by to stihli natočit během dvou dnů,strašně odbyté herecké výkony Deppa a Jolie...a ještě občas to bylo směšné až k smíchu...amatérská slátanina...

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Kicker: Naprosto souhlasím. Mně ten film upoutal od začátku do konce a nenudila jsem se ani náhodou. Bylo jasné, že tu něco nehraje a že na konci se dočkáme zajímavého rozuzlení. A k němu se vlastně celý film vztahoval. Mně se to líbilo moc. Nechápu, proč chtějí všichni všude nevímjaké mnořství akce, jako by nedokázali vnímat nic jiného.

Kicker

Kicker (hodnocení, recenze)

Cabron: No tak zrovna plastika a změna přízvuku je dost uvěřitelná od těch slátanin co se točí teď, jako když v jednom z posledních Bondů padá dům asi v 6 scénách pořád ze stejné výšky a on si tam hodinu plave pod vodou. A to je ještě ta lepší scéna oproti tomu, co se točí.
Všichni čekali humorně akční film kvůli oběma hercům nicméně ten nedostali tak se čílí. Mě to spíše přišlo lehce psychologické, pokud neznáte konec a nesnažíte se přemýšlet dopředu a vnímáte konkrétní scény jako celek pak se nenudíte, pokud jste zvyklý ovšem pouze čučet na obličej v hrozně akčním dojáku s nějakou "peprnou" sexuální scénou a nevnímat konkrétní scénu + se snažíte přechytračit scénáristy tím, že vás tam nic nepřekvapí pak jste byli zklamáni.
A nevím co máte s tím znuděným Deppem, mě to přišlo po herecké stránce naprosto v pořádku. To spíš ostatní filmy se místo hercovi tváře snaží nahradit emoce hudbou.

veeronika

veeronika (hodnocení, recenze)

Angelině by měl po letech někdo dát roli,kde zase ukáže,že umí hrát!!A ona umí hrát...jen správně obsadit!!!

kulitschka

kulitschka (hodnocení, recenze)

Akční/Drama/THRILLER??:D :D No to snad nemyslíte vážně..:D Johny Depp je pro mne zárukou humoru nebo zajímavého děje, Angelina Jolie přinejmenším akce a dobých efektů..co říct a neurazit..
Je to takový hezký, romantický film.

 (hodnocení, recenze)

Podle Traileru jsem se na film tak dlouho těšila..Když jsem se na něho s očekáváním podívala, tak mě čekalo velké zklamání. Žádná mimořádná akce se nekonala. Kdyby tady nehrál Johnny Depp a Angelina Jolie, dala bych ještě o hvězdičku méně.

 (hodnocení, recenze)

Uzel93: bol nudný bohužial, mal som väčšie očakávania, možno by nebola kritika taká prísna, keby sme nič moc dopredu neočakávali... ale uznajme, že keď vidíme na billboarde Jolie, Depp, tak začína krv prúdiť rýchlejšie :)

 (hodnocení, recenze)

Jedným slovom: ZLE ... kto nevidel, nech šetrí čas a chuť a radšej choďte na prechádzku do parku...

Cabron

Cabron (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, na tom filmu jsem nenašla nic, podle mě další zbytečná slátanina..Na konci už mi tekly slzy smíchy, plastická operace a změna přízvuku..Film kvalitou spíš pro Jean-Claude Van Damma než pro Deppa

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

hellstruck: Mě by ani nenapadlo že když tam hraje Johnny nebo Angelina, tak že to bude trhák. Už jsem s oběma viděl dost ptákovin... Ale tahle jim dává vrch...

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

to je to.. není divu,že se vám to nelíbí,když na to jdete s tím,že tam hraje Angie a Johnny a tak to bude určitě trhák..;)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

ištván87: souhlas...a mi se to zdálo slabé...ti dva mají na lepší trháky

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Jo, je to asi dobrý film... Až na ten konec... A až na ten začátek taky... A ten prostředek taky nic moc... A vlastně ani Johnny a Angelina se moc nepředvedli... A hudba nebyla nijak zvlášť dobrá, kamera taky ne... Ale jo, až na všechny zúčastněné složky a na film jako celek to tak zlý nebylo :D :D

 (hodnocení, recenze)

Nechapu co proti tomu filmu vsichni mate... je to dobry film, Johny a Angelina to zahrali dobre

Související novinky

Ricky Gervais opět všechny naštve

Ricky Gervais opět všechny naštve

19.11.2011

Je to překvapení? Vlastně ani ne. I navzdory tomu, že většina celebrit, které si britský komik „podal“ během letošního moderování Zlatých Glóbů, se strašlivě urazila. Na Hollywood Foreign Press… (více)

Boj s větrnými mlýny pokračuje

Boj s větrnými mlýny pokračuje

29.12.2009

Zdá se, že projekt The Man Who Killed Don Quijote opravdu vstává z mrtvých. Nešťastná produkce byla svého času doslova spláchnuta po několika dnech natáčení (jak o tom vypovídá slavný dokument… (více)

Reklama

Reklama