Aspoň tam byly nějaké nové scény :)(21.6.2010)

• wosho

Za to, že z diváka dělá režisér debila, si tento film rozseknutý na tři dílečky s pár záběry, co mu vypadly ze střižny a prezentovaný jako seriál zaslouží odpad. Ale jsem fér a chápu, že se to nějak zaplatit muselo. Ale cesta, kterou se vydal v podobě seriálu Ať řijí rytíři, je stejně ubohá a nudná.(28.12.2010)

• Foxhound#1

Seriál má oproti filmu jediný klad, a sice se dozvíte, kde tam vlastně hrála Dana Morávková s manželem.(9.3.2010)

• zdeny99

Natočeno jako film a oni to kvůli penězům zmrví do seriálový podoby jako Princeznu ze mlejna nebo Z pekla štěstí. Tohle opravdu dělat neměli.(27.6.2010)

• bestlama

Jedině film, žádný seriál ..(16.3.2010)

Nic moc záživnějšího oproti filmu tady zas až tak není. Snaha vytřískat co nejvíc peněz...(12.9.2010)

• Pitrsss

Jak vydělat o pár korun navíc, aneb rozstříhejme film na tři části.(18.6.2010)

• Bohemák

Třeba si s tím příště dají více práce.(15.8.2010)

• Prochy38

Viz film: A už jsou tady ty filmy, díky kterým si začínám připadat fakt už starý. A tímto přesně začíná moje averze vůči V . Kotkovi jako herci. J. Mádl mě tolik netrápí, ale tento film je natolik špatný, že je to fuk. Pokus o českou teen-komedii, kde tradičně o nic jiného než sex nejde, dopadl asi dle očekávání. Divákům do 16 let se třeab líbil, ostatním spíše asi ne. * za kočky Vondráčkovou a Seidlovou a * za kvalitní pilotní píseň. Nic víc! |||||| A že to rozdělí na tři díly a přidají dvě nové scény na tom nic nemění....(26.12.2011)

• FireTight

Hm, český pokus o teenagerskou komedii rozsekaný do seriálu? Ultra-hustu-kruťácký, ne?! V podstatě bych sem mohl překopírovat svůj komentář k samotnému filmu, ale raději to pro svoje osobní zdraví (a pro zdraví i ostatních uživatelů) dělat nebudu.(15.7.2011)

Mnohem soudržnější než samotný film. Zcela logicky. Mezery nejdou duté, ale vyplněné. Story je rozvinutější, s potřebným dojezdem jednotlivých fórků. Oproti samoúčelně koncipovanému (=sestříhanému) filmu svěží verze "téhož". Překvapivě nenásilné.(6.1.2010)

• alambert

Proboha proč seriál? Škoda, vždyť ten film nebyl špatný...(9.1.2011)

O stupeň lepší než film.(28.5.2010)

• Hmongo

Smrtící nuda.(18.6.2011)

• Ludva

[2010-01] * Film jsem neviděl. Seriál je strašně natahovanej (nekonečné záběry snowbordující mládeže podbarvené jakýmsi německým rapem nebo co to je). Hlavní dvojka nepůsobí moc sympaticky (poškození drahého džípu, zničení sněžného skútru a spouštění hasičáku v pokoji skutečně nejsou akce hodné obdivu). Postavy nejednají moc logicky, náhody nejsou uvěřitelné, vtipy jsou trapné. Občas není rozumět, co kluci říkají. Ale jinak dobrý.(1.2.2010)

• whass

První a asi taky nejhorší film od Mádla a Kotka.Ne že by byl špatný ale třeba Raftáci byli mnohem lepší a zábavnější.Tady se taky nešetřilo srandou ale prostě víc těch dobrodružství je v Raftákách.Takže kdyby nebyli raftáci je to za 3 ale ted když jsou je to za dvě.(25.8.2010)

Fenomenalni dilo Karala Janaka s bozskymi herci Panem Kotkem a Madlem.Film by navrhnut v roce 2006 na Oscara. Dej postavy vse famozni. Kdo nevidel nepochopi. !!!!(5.1.2012)