Reklama

Reklama

No moriré sola

  • angličtina I'll Never Die Alone

Obsahy(1)

Čtveřice mladých dívek jede po delší době z vysokoškolských kolejí domů. Po cestě narazí na brutálně ubitou dívku. Odvezou ji na nejbližší policejní stanici ve městečku Trinidad. Po pár hodinách výslechu se vydávají opět na cestu a za chvíli zjistí, že je sleduje auto, které viděli nedaleko nebohé dívky. Začíná tuhý boj o přežití a zachování si alespoň špetky lidské důstojnosti. (Chatterer)

(více)

Recenze (79)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Podobné rape & revenge a exploitation brutality se v poslední době začínají objevovat jako houby po dešti, co ale tento snímek staví na poněkud odlišnou kolej je jeho bizarní plynutí. Až neúnosně dlouhé pomalé a tiché scény, včetně těch kde je vyobrazeno to nejbrutálnější násilí na nebohých holčinách diváka tlačí až na samý práh žaludeční nevolnosti. Toto dělá ze snímku velmi obskurní a obtížně stravitelný horor-thriller, který se jen tak nevidí. Ne každý tohle rozdýchá. Sledovat raději o samotě. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Hodně syrový exploitation horor, kde mnoho scén působí až nechutně reálně. (viz. znásilňování) Nejbrutálnější věcí na filmu není krev, ale pomalu se vlečící scény, které nemusí každému sednout, ale mě to přišlo ještě víc reálné. Hodnocení by mohlo být ještě o něco lepší, kdyby to nebylo tak příšerně amatérské. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další pocta kultovním snímkům Last House on the left (1972) a I Spit on your Grave (1978). Takže můžete čekat hodně dlouhou scénu mučení a znásilňování (která trvá asi 15 minut!) a následnou krvavou odplatu. Oběti jsou tentokrát rovnou čtyři a vrazi tři, což zapřičiní slušný masakr a následek toho, že se počet všech postav v závěru pěkně zredukuje. Film je sice amatérský, ale reálný, ženské oběti se chovají po většinu času uvěřitelně, což bohužel neplatí u policisty, jenž se v klíčovém momentu zachová jako debil. Celkově se to dost vleče, hodně záběrů mi přišlo zbytečně přetáhnutých, ale jinak je to slušný exploitation, na který se znova asi nepodívám. P.S. Ta hudba při úvodních titulcích je vážně špičková! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná, masakroidní pocta klasikům, zcela bez zábran, zbytečných servítků a keců! Klasikové, stejně tak jako příznivci žánru, žasnou a říkají si, jak jen to je možné, kam až je možné zajít, vždyť my jsme ve své době rovněž šokovali a přinejmenším stejně tak dobře. Ano, to je pravda, ale je to jako v hudbě, za každou cenu překonat svůj vzor (ať to stojí, co to stojí) do té doby nepřekonatelný. Závodí se stále, u těchto filmů hlavně v tvrdosti a brutalitě. Pro fanoušky exploitace, nejen té klasické ze 70. let, jedna z dalších povinností. Z novější doby podobné filmy: "Chaos" 2005 nebo "Run! Bitch Run!" 2009. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Riadne brutálny filmík, len smola že je tak amatérsky natočený. Hlavne tá jednoduchá kamera. Tvorcovia asi chceli diváka šokovať, no vidieť dnes vo filme znásilnenia a gore scény to mne už nestačí. Možno pred 10.rokmi by som sa z toho posral, no dnes už nie. Fanúšikovia žánru Exploitation však budú určite nadšený. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama