Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako komedie dobrý. Feministická záležitost, kdy chlap je posera a ženský Rambo musí zachránit sebe i jeho. Survival patří mezi mé oblíbené žánry, jelikož se většinou odehrává v pěkné divoké přírodě a o napětí nebývá nouze. Austrálie sice má krásnou přírodu, ale nesměla by ji snímat blbá kamera. Postavy se chovají natolik hovadsky, že to snad musel být záměr autorů. Nechce se mi ani psát všechny přešlapy a kiksy - holka ví, že z auta vylézt nemá, udělá to; rodiče vidí chlapa s puškou, ale běží mu do rány; sejmu ozbrojeného chlapa, jenže místo toho, abych mu vzal zbraň, uteču; neseberu pohozenou zbraň a do tmy vylezu i s parťákem, jelikož tak bude větší šance, že nás někdo sejme oba. A co se stalo s dítětem? Na to tvůrci této vypráskaniny úplně zapomněli...zařvat měli všichni. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Samoúčelná brutalita a násilí vám ještě nezaručí, že natáčíte dobrý film. Australané se poslední dobou opravdu vytáhli a co rok přispějí něčím opravdu až překvapivě povedeným, bohužel v tomto směru už to se snaživostí až přehnali. Herecký výkony a prostředí nemaj chybu. Ty dvě hovada máte scénu co scénu chuť zašlapat do země a obětem fandíte a je vám jich líto. Jenže Power tlačí na pilu a když udělá z batolete baskeťák, už i já sem se díval jinam a to že nejsem žádnej vořežprut a v brutální akci si chrochtám. Ale čeho je moc, toho je příliš a konec se teda nepovedl vůbec a toho pesimismu bylo už nějak moc. Řemeslně v pořádku, atmosferické a brutální, bohužel až přehnaně brutální. Méně, je někdy více platí i v tomhle směru.60%. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Lesní naháněcí explo-thriller jsem neviděl ani nepamatuju. A toto mi nečekaně sedlo, i když jsem myslel, že mě tento žánr už nemá čím překvapit. Možná to bylo tou pauzou, ale opravdu jsem se bavil. Líbilo se mi vcelku netradiční a tajemné propojení dvou časových linií, solidní napětí a brutalita, která se nedržela zbytečně při zemi a působila reálně. Jasně, místy bylo chování postav trochu pochybné, ale nijak závažně mi to nevadilo. Cesta zpátky do minulosti, kdy byly takové filmy na pořadu dne mnohem častěji, se vydařila. 75% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné, a to i přes to, že Killing Ground k násilí přistupuje doslova post coitum a úchylové se nedočkají žádných výhřezů. Gore festival by ale možná paradoxně Killing Ground spíš ublížil, takhle ta výpověď o lidské zvrácenosti možná vyznívá silněji než pokus o herecké ztvárnění "vzrušujícího" znásilnění de facto malé holky, která se ze strachu počůrá.. Ku škodě tohohle "decentního hnusu" se dá přičíst jen scenáristova bezradnost jak zápletku natáhnout na potřebnou stopáž, díky čemuž hlavní aktéři postupem času ztratili veškerou uvěřitelnost. A klišé se skrytou sílou slabšího pohlaví? Proč? Slušně odporná čtyřka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Škoda nezáživné první poloviny, protože jinak to mohl být jeden z nejlepších survivalů posledních let. Ale i tak to stálo za to, protože jakmile dvojka vidláků překročila tu správnou hranici, strhnul se solidní masakr, který dokázal nadzvednout tlak i bez nějakých gejzírů krve a rád bych upozornil vlastníky batolat, že by mohli dostat infarkt. A potěšilo i obsazení neokoukanými herci, kteří do svých partů bez výjimky dokonale seděli. 65% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama