Reklama

Reklama

Caprica

(seriál)
Kanada / USA, (2009–2010), 13 h 57 min (Minutáž: 43–92 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Eric Stoltz, Esai Morales, Paula Malcomson, Alessandra Torresani, Magda Apanowicz, Brian Markinson, Genevieve Buechner, Polly Walker, Panou, Scott Porter (více)
(další profese)

Epizody(18)

Děj se točí kolem rodiny Graystonových a Adamsových, kteří žijí na mírumilovné planetě zvané Caprica. Brzy dojde k průlomu ve vědeckém vývoji a světlo světa spatří první robot s umělou inteligencí - Cylon. Nikdo nemá ani tušení, že by vše mohlo vyústit v nepředvídatelné následky, které mohou ohrozit celé lidstvo. Caprica je spin-offem seriálu Battlestar Galactica a představuje nám dění před 58 lety, než nastal "Pád dvanácti kolonií". (Fallen_One)

(více)

Recenze uživatele Fifipek k tomuto seriálu (2)

Caprica (2009) 

Budu upřímný, Caprica se mi nelíbí! Jestliže budu brát BSG jako skvostný výtvor, tak Caprica je neskutečně nezajímavý slabý odvárek, který ji nesahá ani po kotníky. Jestliže BSG má tucet charismatických a zajímavých postav, kde každá je jedinečná, tak Caprica nemá skoro ani jednu. Nechtějte po mě, abych si oblíbil teenegerku alias ducha alias Robota jako hlavní hrdinku. Herci nezajímaví, ale to je dáno celkově příběhem a bohužel ani James Master to nespasí. Atmosféra aka Chicago 30.léta mě také nebere a celkově seriál jako by nevěděl, kam se to vlastně má ubírat. Pro mě diváka tedy obrovské zklamání, ale jako pro fanouška povinnost. Víc než tři hvězdy po mě nechtějte.... ()

Pilot (2009) (E01) 

Musím se přiznat, že jsem od Capricy moc neočekával a ta (ne)očekávání se mi jen potvrdila. Pilot, který by měl zaujmout bych si představoval trochu jinak, ve srovnání s BSG mi zde chybí charismatické postavy typu Adama,Baltar atd. Kombinace 30.let Chicaga a moderní světa nepůsobí špatně, ale neznat souvislosti, tak bych neřekl, že to má s BSG moc společného. Nevím jestli je to tím, že BSG je tak moc dobrá, ale Caprica se jeví zatím jako velice slabý odvar bez dostatečné herecké základny, osobně bych se ani nedivil, kdyby se od seriálu nakonec úplně upustilo....Zatím jen průměrné 3* od spin off nejlepšího sci-fi všech dob.... ()

Související novinky

Reboot Battlestar Galacticy má scenáristu

Reboot Battlestar Galacticy má scenáristu

11.04.2014

Seriálová válka lidí a Cylonů začala už v Battlestar Galactice z roku 1978, její nejpamátnější okamžiky však přišly až po roce 2003. Stejnojmenná televizní minisérie totiž nastartovala temnou… (více)

Reklama

Reklama