Reklama

Reklama

Caprica

(seriál)
Kanada / USA, (2009–2010), 13 h 57 min (Minutáž: 43–92 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Eric Stoltz, Esai Morales, Paula Malcomson, Alessandra Torresani, Magda Apanowicz, Brian Markinson, Genevieve Buechner, Polly Walker, Panou, Scott Porter (více)
(další profese)

Epizody(18)

Děj se točí kolem rodiny Graystonových a Adamsových, kteří žijí na mírumilovné planetě zvané Caprica. Brzy dojde k průlomu ve vědeckém vývoji a světlo světa spatří první robot s umělou inteligencí - Cylon. Nikdo nemá ani tušení, že by vše mohlo vyústit v nepředvídatelné následky, které mohou ohrozit celé lidstvo. Caprica je spin-offem seriálu Battlestar Galactica a představuje nám dění před 58 lety, než nastal "Pád dvanácti kolonií". (Fallen_One)

(více)

Diskuze

Poljos

Poljos (hodnocení, recenze)

Celý seriál je k ničemu, ale poslední epizoda (18) je už naprostá sračka.

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

M.a.t.t.: já si naopak myslím, že by jsme se jich nedočkali. Prostředek první série je slabý a bojím se, že by další pokračování bylo vedeno podobným směrem, takže by byla kvalita obrovsky kolísavá a zajímavé "nové" informace rozmělněny do mnoha dílů. Takhle to finále má sílu a je těžko zapomenutelné. Oproti většinu ostatních dílů...

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Po zhliadnuti neskutocne opojneho finale ktory genialnym sposobom zavrsuje cely serial mozem s cistym svedomim zahlasit, ze zrusenia serialu je skoda. Mohli sme sa dockat este velkych veci.

janejo

janejo (hodnocení, recenze)

marshalx: Ani nemáte SGU ohodnoceno, viděl jste to vůbec? Jinak nechcu se SGU zastávat, protože ten seriál je taky dost o ničem

marshalx

marshalx (hodnocení, recenze)

Co si budeme říkat, je to fakt škoda. Kdyby raději zrušili Stargate Universe :-(

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

Eee nevim, osobně bych řekl že moc ne - mě na tom zajímá právě ta propojenost s BSG a jestli se jim podaří to nějak hezky "vysvětlit" :).

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

chtěl jsem se zeptat,bude mě seriál bavit,i když jsem neviděl jedinej díl BSG??

Brasi

Brasi (hodnocení, recenze)

No, v kontextu dalších dílů už to je zmiňovaný jednání Amandy daleko pochopitelnější. :D I když mě to teda taky nejdřív řádně vytočilo.

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

No Amanda se zachovala absolutně pomateně, jednu epizodu řekne jedno, druhou to popírá... No nakonec ji nezabili, ale přišlo mi to jako "Hm, necháme udělat jednu postavu totální nesmysl a pak ji můžeme po právu zabít."
To co Amanda udělala, to je člověk zralý na ústav pro duševně choré a neni v tom žádná logika, a když říkám logika, tak myslím logiku ženy trochulící po smrti své dcery. Určitě by měla z těch indicií noční můry, ale že by byla ochotna spáchat téměř sebevraždu (ten proslov) a doslova odvrhnout svou dceru? Pokud věčně sedí u videonahrávek a brečí, tak hned na to přece nenaplive Zoe na hrob...

Elwin

Elwin (hodnocení, recenze)

a kterou postavu oddělali? Zoe se tam objevuje pořád a Ben nebyl zas až tak důležitý... a jeho důvody se dozvíme časem

LordMalak

LordMalak (hodnocení, recenze)

Neřekl jsem, že Caprice nedám šanci, jen že nechápu tak vysoké hodnocení po několika málo dílech. Ten třetí totiž už byl zajímavější.

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

Pilot se mi líbil hodně, ale zatim ten děj ve jednotlivých dílech nic moc...
Popravdě mi přijde podivné oddělat jednu postavu na základě toho, že ji necháme udělat totální blbost...trochu jako princip hororů :).

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

To bude asi tym ze je to uplne iny serial a svojou koncepciou nemusi sadnut ani vsetkym fanusikom BSG. Treba hlavne vydrzat a dat mu sancu.

LordMalak

LordMalak (hodnocení, recenze)

Jak může mít Caprica po dvou dílech 80%?:-o Zatím mi oproti BSG přijde o ničem...

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

M.i.k.e: Pilotny dvojdiel ktory mas na mysli ze prakticky totozny s tym filmom vysielanym vlani, az na par drobnosti ktore boli v serialovej verzii upravene. Diel Rebirth vysielany teraz je teda oficialne diel cislo 1x02

M.i.k.e

M.i.k.e (hodnocení, recenze)

já sem teď trošku mimo,ale může mi někdo říct,jestli pilotní díl Capricy odvysílaný minulý týden je totéž jako film Caprica odvysílaný loni?

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Po pilote ktory bol odvysielany uz vlani, serial oficialne startuje uz 29.1 novymi dielmi

Související novinky

Reboot Battlestar Galacticy má scenáristu

Reboot Battlestar Galacticy má scenáristu

11.04.2014

Seriálová válka lidí a Cylonů začala už v Battlestar Galactice z roku 1978, její nejpamátnější okamžiky však přišly až po roce 2003. Stejnojmenná televizní minisérie totiž nastartovala temnou… (více)

Reklama

Reklama