Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Film má od začátku našlápnuto a noří se v celku zajímavé atmoséře. Banderas se sestřihem na kastróla se ujímá vyprávění a jde mu to poměrně dobře a pro diváka lákavě. Jakmile do toho vstoupí Snoop Dogg, dostane snímek ještě větší grády a já si říkám "sakra proč tak nízké hodnocení?"...Celé se to ovšem pohnojí závěrem, který zanese, už tak uneseného "sledovače" do říše nepochopytelných temnot..............70%!!! ()

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný...vůbec nechápu hodnocení nad 2*, které jsem ochoten připustit kvůli barvičkám a nahé Autumn Reeser. Jinak totální blbost...A.Banderas má to nejlepší za sebou a v podstatě nic nehraje, kecy o protonech a elektronech jsou mimo a hvězdná trojka policajtů vyloženě trapný výkon... Akce žádná, mysterióznost taky tak a závěr jedna velká trapárna...stacilo v klidu auto odstavit na krajnici a koukat... Za mne prostě nic k pochválení... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Haluzní neo-noir, který si hraje na veliké a artové dílo a ve finále je to asi jenom dost zdlouhavé zfetované béčko které netuší, co chce říct, nebo to netuší režisér a tím pádem to nemůžou tušit ani diváci, ale ta noc, kdy jsem se na film koukal byla taková magická, jako tenhle film.Venku podivná mlha, chladno, v gauči s lahvinkou Portského a Havanským doutňasem tenhle ujetý brak nevyzněl úplně zle.Experimentální nesmysl, který buď vypíčujete, nebo vodrespektujete na slabou triplstárku.50%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hledá někoho (údajně živýho) a koho nikdo neviděl, někdo ho sleduje a přemejšlí, proč si striptérka (aktérka mokrých snů většiny chlapů) vybrala největší Darvinovu můru..... Film MÁ MÍT speciální, záhadnou atmosféru. Soukromé očko Banderas vypráví příběh a já se snažím podlehnout atmosféře stejně jako u Angel Heart, či třeba (a hlavně) nalézt v příběhu energii jako u Sin City. Jo, připomíná (vykrádá) to hodně filmů, ale podlehnout ????... nato jsem už starej kořen! Film, z něhož na konci nemám žádnej dojem. Prázdno. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Uvidím, v jakejch sračkách má Nova prsty. 2.) Chystám se experimentovat s viagrou a amfetaminem. 3.) Potřebuji vysvětlit pojem ,,božská částice“. 4.) Často doma mluvíme o tom, že realita je jen matematický nástroj. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Big Bang je takový chaotický béčkový mix žánrů, který by rád sahal ke kvalitám jako je Lynch. Bohužel chtěním to tak nějak docela končí. Casting, který jednotlivými jmény není až tak hrozný, ve výsledku naprosto nefunguje. Mysteriózní zápletka, u které do poslední třetiny filmu nevíte jestli bude vlastně nějak rozuzlena, skončí naprosto uboze a děj samotný prostě netáhne. Ona běčkovost je cítit v každém záběru, logika, která se v takovémto filmu úplně nevyžaduje, chybí i v důležitých momentech a postavy.. ty táhnou ještě níž. Ale přes všechny tyhle zápory musím uznat, že mě film dokázal udržet u obrazovky a v napětí. Nechci to přirovnávat k žádnému konkrétnímu dílu, abych tím nikoho neosočil, ale konkrétní inspirace tu je velmi zjevná. Uznávám, že trojku si film asi nezaslouží z objektivního pohledu, ale díky nostalgii, kterou se mu povedlo ve mně vyvolat, jsem ochoten jít výš. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama