Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Neděle 12.12.2010 byl megaden. Viděl jsem Megapiraňu. Byl to megafilm. Jenomže v tom negativním megasmyslu. To, že Asylum je megabanda megadementů, jsem tak nějak věděl. Megachyba. Megasračka megarozměrů. Jak jinak nazvat film, kde megyryby dělají megavýskoky desítky metrů na pevninu?? Megahovnem. Rozhodně za shlédnutí stojí megaefekty. Totiž, že megapiraně jsou namalované a vystřihnuté z megačtvrtek. Ty pak plavou ve vodě. Megastoka. Megaodpad! Víc už nesnesu. Tenhle megazážitek jako megatrest smrti doporučuje 9/10 megakritiků. ()

Pajky3 odpad!

všechny recenze uživatele

Co člověka vede ke sledování takového skvostu? Prozradim, recese, dva spoluhráči a flaška rumu. Snažim se, opravdu se snažim najít něco, co na tom bylo k zapamatování. A jediný co mě vlastně napadá, je to, že jsou tam použitý stejný zaběry jako v Megasharkovi. Treasure Island Rulez. A jestli jsem Megažralokovi a obří chobotnici dal jednu hvězdičku, tak tohle je zhruba tak o tři až čtyři slabší. A ty hlášky, z těch snad ani nebudu moc usnout. Tohle byla opravdu ztráta času. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Asylum opäť boduje :) Mega Piranha sa spočiatku javí ako pre túto spoločnosť typický mockbuster, parazitujúci na Ajovej Piranhi 3D po chvíľi však asylumáci vykročia vlastnou, monstruoidnou cestou a ich konečný výtvor je tak shitový a absurdný, že Cameronova Piraňa 2: Lietajúci zabijáci sa v zrovnaní s ním javí ako seriózny film. Hlavný hrdina - svalovec Logan je absolútny antiherec, tváriaci sa dôležito ako predvolánka na súdne pojednávanie a jeho výraz "pozor na mňa, som ostrý ako Mach3 Turbo" je fakt k popukaniu... Aj keď nie som fanúšikom asylumáckych nízkorozpočtových rýchlokvasiek priznávam, že Mega Piranhi nemožno uprieť istú mieru zábavnosti... otrasné obrie CGI pirane, ktoré vo výskoku zožerú vojenskú helikoptéru alebo priamo z oceánu podnikajú kamikadze útoky na budovy v meste to sa tak ľahko nevidí... ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Od Asylumu som už videl hocičo, videl som iné ľudo, budovo či lietadlovožravé monštrá, videl som stupídne zápletky a hrozných hercov, ale toto už bolo aj na mňa veľa. Všetko to, na čo som zvyknutý a očakával som to tam bolo. Po dosledovaní som normálne nevedel ako okomentovať a ako uraziť tento snímok. Potom ma však napadlo, že film sa uráža sám. Najhorší film, aký som kedy videl! ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zase nachytali blázny (Kdo? No přeci srandisti z "Asylového domu")! Myslel sem, že Megažraloka vs. Obří chobotnici jen tak něco nepřekoná...Šeredně sem se zmílil!... Nejvtipnější (?) na tom je, že Asylum nejenže opakuje ve filmu stejný záběr klidně i 4x ale nestydí se ani kombinovat jeden záběr v rámci více filmů (viz "stojící voják" nebo "fabrika", což jsme měli "tu čest" vidět už v Megasharkovi...)... Btw: ač sem se vážně snažil, nevydržel sem to až do konce! Nešlo to! Mega-odpad! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama