Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

balone 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo jen okolnostmi, ale vtip v některých scénkách mi přišel výborný a skvěle jsem se nasmál, bylo tam několik slabších míst, ale s tim se dá počítat, když se podíváme na některé režiséry. Celkově bych ten film hodnotil kladně, ale jen na jedno shlédnutí, víc není potřeba a ztratilo by to tu jiskru, také nedoporučuji se koukat na trailer. 65% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Už se asi opakuju, ale nesnáším fekální humor (sraní, chcaní, blití a podobně). Nejlepší část celého filmu je ta ústřední, kdy kluci hledají Movie 43, té bych klidně dal 5 hvězd. Jednotlivé krátké povídky se však pohybují mezi odpadem a úplnou žumpou televizní zábavy, celkový dojem pak definitivně zabíjí závěrečná parodie na Méďu, kterého nemám rád ani v originále. Mé hodnocení = 20% a doporučuju se této kravině vyhnout. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Peter Farrelly pro mě vždy znamenal typický příklad umělce, jehož filmy jsou odrazem stydlivého, něžného a romantického naturelu svého autora. Ve zdánlivě cynických, postmoderních dílech obratně ukrývá řadu postupů a principů svých modernistických vzorů jako je Ingmar Bergman nebo Federico Fellini. Zároveň rozbor těchto děl ilustruje systém kulturních a společenských kódů, o jejichž existenci se tvůrce opírá nebo se jich dovolává a tím vytváří obecný referenční rámec pro percepci děl samotných. Věřím, že vnímavý divák bohatou symboliku neutěšené skutečnosti současného světa nalezne i ve Farrellyho posledním filmu, stávajícím z několika nesouvisejících příběhů propojených zdánlivě banální a povrchní historkou. Pravdou však je, že některé často až naturalistické scény (muž přikládá koule na obličej překvapeného ženského protějšku, mladý příslušník střední třídy se chystá vyjádřit svou lásku k dívce netradičně tím, že jí nasere na kozy tak, aby se jí to líbilo, milující matka nabádá syna k výchovnému vylízání kundy, domácí mazlíček si honí čuráka nad fotografií svého majitele) dle mého názoru svou intelektuální náročností vysoce přesahují možnosti běžné cílové skupiny konzumentů. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

víťaž v kategórii najstupídnejší film roka. atlas filmového nevkusu. pevne dúfam, že to bude rekordman na tohtoročných zlatých malinách. za pozornosť stojí plasticky len hugh jackman s guľami pod bradou, inak nič... maximálne tak ešte gerar butler ako brati leprikoni, niektoré momenty superhrdinského speed datingu, niektoré momenty rande halle berry (cicka v guakamole) a menštruujúca moretzová... zvyšok nudný, podpriemerný, neoriginálny a miestami (deti v automatoch, reklama na tampóny) tristne plagiátorský! ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)
  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)
  • V úvodu filmu, kdy spolu vedou dialog Charlie Wessler (Dennis Quaid) a Griffin Schraeder (Greg Kinnear), se druhý jmenovaný napije z láhve. Nejdříve otevírá skoro plnou láhev, v dalším záběru ji má napůl prázdnou a následně opět skoro plnou. Během scény se to podobně prostřídá několikrát. (masekjc)

Reklama

Reklama