Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake je (překvapivě) dobrý herec a Mila Kunis symbolicky odstrkuje Emmu Stone do více ambiciózních projektů. A film? Ten se dvě třetiny snaží diferencovat od hloupých a konvenčních romantik svěžími nápady a sympatickou ústřední dvojicí, aby v poslední třetině všechno dokonale popřel a za zvuků "Closing time open all the doors and let you out into the world..." od Semisonic sklouzl k tomu, čemu se tak snažil vyhnout. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,802,754Tržby Celosvetovo $150,483,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,232,912Tržby za predaj DVD v USA $21,554,611║ škoda toho schématického balastu, ktorý musel prísť v poslednej štvrtine filmu, však ako by to ináč bolo!!??, ale až na klasicky obohranú dejovú kostru, bolo ústredné dou Mila Kunis a Justin Timberlake dosť osviežujúce, na Milu sa dobre pozeralo však aj prečo nie, plus nejaké tie humorné scénky dobre padli /70%/ ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits funguje v štýle vysoko nasadeného tempa - v dialógoch, v dynamike príbehu a postelových scénach (v ktorých je tam vskutku dosť). Práve "v posteli" sa bližšie zoznámime s Dylanom a Jamie, užijeme si pár dobre fungujúcich vtípkov (Justin parodujúci sám seba), dvojici držíme palce, keď im to klape, prajeme im aby sa k sebe vrátili, keď nastáva kríza a pochybnosti a v tomto tempe a zabehnutých pravidlách film funguje až do konca. Pre mňa najväčšie prekvapenia -Justin ako herec, príjemná chémia medzi Milou a Justinom. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Smršť výborne napísaných dialógov nedovolí vydýchnuť, ba ani zasmiať sa, až postupne človeku dochádza, že postavy sa bavia o nesmierne vtipných veciach. K tomu opäť VÝBORNÝ Justin Timberlake, mierne otravná (ale stále hot) Mila Kunis a veľmi zábavný Woody. Veľká škoda, že to v záverečnej polhodine začnú hrať na melodrámu a film totálne stratí dych, tempo i dovtedajšiu veľkú iskru. 7/10 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)

Reklama

Reklama