Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Upřímně, zajímavý nápad, ale naprosto propastně zpracovaný! Velmi předvídatelný a scénaristicky kostrbatý. Je tu pár chvil kdy se Vám vyloudí úsměvný pošklebek na tváří, ale to je opravdu vážně vše. Občas mi přišlo, že jednotlivé scény netvoří film, ale jsou tu prostě jen sami za sebe. Dle mě promrhaná příležitost natočit něco zajímavějšího a poutavého. Škoda, škoda :( Dvě hvězdičky za Anistonku a pár, ale opravdu jen pár vtipných momentů... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tuhle v sobotu večer řekl, že jsem si už dlouho nedal nějakou milou romantickou komedii a tak jsem neváhal a šáhl jsem po Wanderlust. Účast nádherné Jennifer Aniston a opravdu hodně sympatického Paula Rudda pro mě totiž byla dostatečnou zárukou, že bych se u toho mohl spolu s manželkou příjemně pobavit, oba dva navíc mají na tyto role ,,patent" a k tomu i předešlý film Davida Waina, Velcí bratři byla neskutečná prdel, skvělá zábava. No, nebudu to natahovat, šáhl jsem vedle. Krutě vedle. A manželka mě málem sežrala i s botama 8D. Wanderlust je totiž jednoduše jedna velká, nudná sračka. Aniston je tu sice očekávaně nádherná a Rudd sympaťák jak bejk, co s tím ale, když to vše okolo je fakt hrozný. Jednak zápletka. To snad nemohl myslet nikdo vážně. Tuctová, nudná, pomalá, nevýrazná, bez humoru, bez stylu, děs. Všechny postavy tu pak vystupují jako chovanci nějakýho ústavu, nejsou při tom ovšem ani trochu vtipní, spíš se jen předháňějí v trapnosti a omezenosti. Celá ta neohrabanost na mě zkrátka zapůsobila strnule, naivně, zbytečně, za celou dobu jsem se ani nepousmál, spíš jsem jen kroutil hlavou, co to zas nějaký usoplený trouba vymyslel za nehoráznou nudu. Kdyby tu byl tedy alespoň nějaký ten hrubozrný humor, ale ten je tu reprezentován jen bimbajícím se lofasem v každé třetí scéně, a to na mě fakt nezabralo. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Dvakrát, přesně dvakrát jsem vyprskl smíchy! Celkově jde o pohodovou komedii, ale děsně dementní scénář a trapnost chování většiny jedinců, v čele s Paulem Ruddem, který si vystřihl snad jednu ze svých nejtrapnějších monologických scének, degradují Wanderlust o několik hvězd dolů. Potěší přítomnost stařičkého Alana Aldy, naopak cenzura Jenniferininých prsou může mnohé mrzet... :-) 40% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začal bych asi varováním: Nenechte se odradit zdejším celkem nízkým hodnocením. A jako druhý bod bych si opět povzdechnul nad nízkou škálou možností hodnocení, protože tohle je přesně ten film, který určitě přesahuje průměr, ale za čtyři hvězdičky bych také ruku do ohně nedal. Naturistický Wanderlust je v prvé řadě Apatowka a až v druhé (především díky duu Rudd - Aniston) komedie něco mezi romantickou a rodinnou a jako takový se především spoléhá na ověřenou felační lyriku, díky které snímky, v kterých je Judd Apatow jakkoliv namočen, vytvořili vlastní subžánr. Na první dobrou bych tohle Wainovo provětrání přirození přirovnal k Zásnubám na dobu neurčitou a to ne obsahem, ale jízdou na horské dráze co se týče kvality jednotlivých úseků......od naprosto geniálních (prvních dvacet minut vypadalo na legendární jízdu), hluchých (sžívání se s komunitou) až k téměř trapných (Ruddův zrcadlový monolog). Ale k...a co, těch povedených bylo na dnešní poměry slušná várka, takže zkusím dát za čtyři.......možná se časem (po opakovaném zhlédnutí) dočkáme redukce :D ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie s jednoduchým scénářem režírováno pánem, který natočil jeden koukatelný film. Nečekal jsem od toho nic, takže jen film na dlouhou chvíli. Rozhodně mě to nezklamalo, ale zas nebylo na tom filmu nic, co by mě donutilo k zasmání. Taky tu nebyla žádná scéna, kterou si budu pamatovat do konce mého filmového života. Film si plyne pořád stejně, žádné zvraty, jednoduchost nadevše. Paul Rudd má občas i vtipné momentky, tady bohužel nebyly, zato přišla jedna z nejhorších a nejtrapnějších scéna novodobých filmových dějin. Jeho rádoby vtipný a sprostý monolog? Vystřihněte to a zakopejte hluboko pod zem, aby to už nikdo nikdy neviděl. V tu chvíli jsem si chtěl nandat sluchátka, zacpat uši a bůhví co. Pár pozitiv ale na filmu najdeme, abych nebyl zas tak kritický. Ty ale tenhle film nezachrání. PS: Obsah filmu nesedí. Je to úplně o něčem jiném. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama