Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

DanteZ 

všechny recenze uživatele

Celkem chápu to relativně nízké hodnocení. Tohle totiž od Roba Zombieho asi málokdo čekal. Film má sice k dokonalosti daleko, ale i přes pár debilních postav, scén a nedořešených zápletek mě bavil a uplynul rychle. Koho baví témata jako Okultismus, Čarodějnictví, nebo dokonce i black metal (Crushing the ritual je podle mě super pocta skupinám jako Darkthrone, nebo Mayhem) a ocení geniální atmosféru(pro mě nejlépe zvládnutá za poslední dobu) nemůže být podle mě zas tak brutálně zklamaný. Poslední tripově eplieptický sestřih připomínající Altered States už je jenom taková DMT třešeň. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nie je potrebné z celého toho sa počmárať. Koment, ktorý neguje ten druhý a naopak - to sem nepatrí. Nech každý vypľuje svoj názor a netreba škrabkať. Rob je Môj čávo aj keby niečo pokazil , tak má bonusy, ktoré to vyžehlia. Je to iný ROB na akého sme zvyklí. Tu sa nejedná o zasrané slipy a odpalovičky skoro až v grind kabáte.( je tutti, že Q.T ho husto sleduje, Vadia tie kríže aj tie bláboly, ale potrebný Sigh a nekonečne squelá Sheri , ktorá ho len tak nepustí (ani sa nedivím ) Pitvať rocker pestrofarebnú a hlbokomyselne sa zamýšlať nad posolstvom - to vynechaj. Je jasné , že Rob nefunguje len na črevách , ale dokáže sa odchýliť a odskúšat si fanúsikov. JE BOŽÍ a milujem ho. Vizuálna hostina bez posolstva , remeselne vyžmýkaná.( BRUCE / SHERI / DEE /LYNCH /...proste atmosfear a Trier to nebude nikdy - už ani Raimi.Nemám ,čo dodať. Ideš do diskusie ? - choď. Inak najblbší cover aký k tomuto niekto pripol. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný velký fanoušek Roba, ale na LoS jsem se docela těšil a jsem rád, že zrovna patřím do té skupiny, kterou tento film nezklamal. Od Zombie mě hodně vzal remake Halloweenu, dojem ovšem pokazil hned druhým dílem. LoS je vcelku originální a má opravdu silný vizuál a masky, na kterých film dost zakládá. Samotný příběh není sám o sobě taky špatný. Místy je to dost ujeté, ale tím správným způsobem. Nevadila mi ani v hlavní roli Sheri Moon Zombie. Překvapení a nebráním se rozhodně i druhé projekci 8/10. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k Robovi, za mě „ne“! Oceňuju estetické hrátky s kulisami, které jsem obdivoval už u druhého Halloweenu, ale ten děj nejsem při vší vůli schopen strávit. První dvě třetiny jedou tak, jak máme od Roba rádi, tedy atmosféra je hodně zlá a postavy jsou taženy náznaky fyzicky nepříjemných zážitků. Ta závěrečná je však úletem do jiné dimenze, ve které se snažíte rozklíčovat, o co se hraje, aby vám to v závěru bylo absolutně putna, což je nejhorší možná vizitka. Rob netočí divácké filmy, které jsou pro každého, ale měl jsem za to, že už si za ta léta spolu dokonale rozumíme. Evidentně ne. 2 a ½. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa Rob Zombiemu vonkoncom nepodarilo. Totálne nudné, sterilné a koncepčne nedotiahnuté. Jediné čo stojí za zmienku je pomerne slušná hudba, pekná herečka a pár bizarnejších výjavov (ale nič extra). Strata času a premárnený potenciál dobrého mytologického základu čarodejníckeho námetu. 40/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (18)

  • John 5 je kytaristou v sólové kapele Roba Zombieho. Podílel se také na většině skladeb filmu. (666Carnage)

Reklama

Reklama