Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Horákovi? Né! Prostě jenom Rodinka... Na tenhle film jsem šla z donucení, jiné prostě byly zabrané a vzepřete se sedmi lidem, kteří chtějí jít do kina na tohle, že?! Už při úvodních titulcích jsem si myslela, že to bude strašná blbina i tam, kde puberťačka schází po schodech a dívá se, jestli ji někdo nepozoruje. A to stylem ,,kuk dolů, kuk doprava, doleva a pro jistotu taky nahoru...' Ale potom to začalo být celkem zajímavé a dokonce i VTIPNÉ! Opravdu... Všechny příběhy jsem prožívala s nimi a musím říct, že jsem byla dost překvapená... Ovšem nemůžu si odpustit to zklamání (i když očekávané), že tento film se opravdu nehodí na plátno, ale hezky do televize a formou seriálu. A byl by lepší, než Ulice a spol... :) ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku ! To je humor ?!? Jedná se patrně o nějakou prazvláštní odrůdu, vyšlechtěnou speciálně pro oduševnělé 21. století. A já jakožto vzpurný a nepřizpůsobivý jedinec zrozený v zapšklém a přízemním století minulém nejsem schopna změnit své zkostnatělé, vpravdě prehistorické názory a plně docenit jeho všestranné kvality. Nicméně moje obzory se přece jenom o kousíček rozšířily: Až dosud jsem neměla tušení, že může existovat ještě HORŠÍ filmový počin vztahující se k mé oblíbené "Takové normální rodince" (1971) nežli verze Patrika Hartla z roku 2008 ... bohužel v rámci hodnocení neexistuje něco jako dvojitý "odpad". ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že s původním seriálem nemá tento film sestříhaný z delšího stejnojmenného seriálu skoro nic společného kromě herců a postav. Humor by člověk pohledal, trapnost a levnost čouhá z každého záběru, jakákoli originalita nikde. Ale za - cituji: "Tanga jsou tři nitě v řiti." - dávám aspoň slabounké dvě hvězdy. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka se mi líbila o chlup víc...a to je co říct, protože to nebyla žádná sláva. Tady je děj jakási skládanka scének. Vše postrádá šarm původního seriálu, je to něco mezi trapnou českou reklamou s těmi milými tvářemi, co známe z televize, a Bakaláři. S filmem to nemá moc společného. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Filmánie/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 3/10/// +jednoznačně herci, především stará škola (Štěpánková, Kolářová, Hanzlík) úplně září, potěší Vondráčková, je to celkem zábavné, hlavně dialogy a situační komično tomu nechybí -vyloženě televizní formát tomu filmu v kině nesluší (v televizi by to bylo ideální), dialogy, scénář a repliky už byly minimálně jednou napsány a natočeny/// Nebýt filmové akce v kině, tak se to určitě nevyplatí. Takovéto filmy by do kina určitě pouštět neměli. To je ale asi taky poslední negativum které k filmu mohu říct. Protože jinak jsem se příjemně bavil, užíval si herce i mnohokrát viděné situace, ale proč by ne, když se ve filmu sešla taková příjemná rodinka herců. Popravdě, chtěl bych patřit do jejich rodiny. Navíc film vyzařuje takovou milou pohodovou atmosféru, že je těžké se nenechat nakazit./// Celkem 65%/// Ke všemu když jsem to měl s tak milou společností, však ona bude vědět :-) Jen je problém se sháněním volného místa na další filmy, to už ale semka nějak nepatří .-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama