Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tentokrat asylaci celkem prekvapili prave sem to zkouknul a musim rict ze to bylo stejne hrozny jako ostatni snimky teto velkovyrobny shitu ale mne se to buhviproc libilo mozna kvuli reziserce meho mozna nej hororu Pet Sematery ktera pak sla taky do sracek ale toto mne proste kupodivu bavilo nevim cim to je asi starnu mozek mekne a budu tu vyzdvihovat vetsi a vetsi odpady ale tenhle byl alespon zabavny coz u Asylum neni vzdy pravidlem ()

Pepper_x odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika Asylum. Tyhlety potvory jsou asi první film, kterej jsem od těhle "lidí" viděl, když jsem nebyl ovlivněnej žádnejma látkama zpochybňujícíma úsudek. A výsledek? No...příšernejch plazů je tam tolik, že by si s nima neporadil ani Steve Irwin, hadi se lověj pistolema a puškama a utíká se před nima vodou - WTF? Zřejmě tyhle věci fakt točej kvůli těm lidem, který se krapet sjedou a pak se tomu hlasitě smějou(ano, i já jsem bejval jedním z nich, ale kde ty loňský sněhy jsou). Nabízí se úvaha, jestli by to neměli radší zabalit a snažit se prosadit v jinym odvětví, navrhoval bych třeba natočení grupen sexu nebo hromadný onanie, diváků by určitě míň nebylo a herci by s tim souhlasili, minimálně ta solidně naložená zrzka. ()

Reklama

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mám problém, jak tenhle typ filmů hodnotit. Na jednu josu to neskutečně stupoidní filmy, kde je všechno špatně a i odpad je pro ně dobré hodnocení, na druhé se jedná o úžasnou zábavu, obzvlášt pokud je s kým sledovat, a to naopak hodnocení atakuje plný počet. Asi budu každý měsíc hodnocení střídat. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama