Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

První díl mám nakoukaný dostatečně, o to víc jsem celý tento film měl v očích a uších odpornou pachuť dejavu, hodně ošklivého odvaru s neznámými herci (rozuměj: twentysomethings hrají studenty střední školy). Situační komedie na bodu nula, cokoliv tam zaznělo, to PSH (že se nedají na rap). Obyčejné žertíky a maximálně pošpinění jména se zde obracejí v úplatky, krádeže peněz, likvidace živnostníků, zásah policie - to mi tolik vtipné nepřijde. Proměna hlavní hrdinky v "plastic" mi přišla až moc přirozená, nebyl tam přílišný rozdíl. Rozchod kamarádek v druhém aktu byl taky dost nepřirozený a stalo se z toho klasické "vyřešilo by se to za 2 minuty, kdyby si to vyříkaly". A v jedničce si taky nepamatuji obří mejdany v megavilách. Celkově mi předchozí díl přišel realističtější. Stejně ale jako bezmyšlenkovité remaky, tak i toto má výhodu toho, že původní materiál byl dostatečně nosný, takže i když to byla špatná kopie, tak to nebyla naprostá tragédie. ()

inhotep 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce bída, chybí mi Lindsay Lohan, Rachel McAdams a Amanda Seyfried, které z vcelku nezajímavého filmu vytvořily film koukatelný pohodový vtipný a trochu nadprůměrný, ruka režiséra byla taky jistější a byl lepší i scénář, který dvojka jen okopírovala. Je to tedy zbytečný video remake, a ne pokračování. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Když jsem první díl prohlásil za jeden z nejlepších filmů ve své kategorii, odvážil jsem se jít i do druhého dílu, ale bohužel tady jsme zpátky u fekálního humoru - blití na lidi a šlapání do hoven mi opravdu nepřišlo k popukání v žádném věku. Asi se budu muset na první díl někdy ještě jednou podívat, jestli jsem opravdu tehdy nebyl v nějakém deliriu. Jinak příběhově ty dva díly spolu nemají nic společného, je to jen rejžování na jménu. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tato "komedie" se snaží hlavně vykrádat první díl navíc od prostředka filmu se už budete nudit.Uvidíte zde akorát rozmazlené středoškolačky,které si dělají naschvály .Spíš bych Vám doporučil mrknout na první díl u kterého vydržíte až do konce.Tady se to opakuje,akorát v horším "kabátku" navíc někteří herci vypadají jak ze základky.Upozornuji,že jestli Vás bude tento film bavit,tak musíte mít 12-15 let.Starší,vyspělejší diváci nemají šanci. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Jo je velmi sebevědomá a oprsklá dívka, která tíhne spíš ke klučičím zálibám. Když potká partu Plastic, fakt se z nich jako jediná neposere, byť je nadále ignoruje. Ovšem jen do doby, než začnou terorizovat její spolužačku Abby… No, co na to říct. Velice slabý teen film. První díl se mi líbil o dost více. Obsazení nudné, nikoho si už nepamatuju. Mladší slečny by to jistě bavilo, je to film z jejich prostředí. Já už jsem asi boomer. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama