Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Najnovší filmový prírastok do celého tohto univerza je až nápadne podobný predchádzajúcemu Degeneration. Príbeh nie je dobre vygradovaný, dramaturgicky kolíše, postavy vedú monológy akoby vystrihnuté z mexických telenoviel a jediné čo zachraňuje celkový dojem sú len akčné vsuvky. Tých bolo z úvodu až žalostne málo a film miestami nudil, no posledná štyridsať-minútovka spĺňala všetky atribúty plnohodnotného akčného masakru. Keď sa objavili vylepšení Tyranti (obrovskí nemŕtvi supervojaci), tak sa z akcie nepoľavilo a ja som sa konečne dočkal akéhosi prínosu do filmu. Ak náhodou očakávate nejakých tých klasických zombiekov nakazených T-Vírusom alebo G-Vírusom, tak si nechajte zájsť chuť. V tomto kúsku vyčíňa Plaga, čiže niečo ako zombiek tu v podstate je, no jedná sa len o parazita, ktorý sa dostáva do ľudí, čiže k žiadnym mäsožravým hostinám nepríde. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že kvůli těm nehorázně kulervoucím posledním dvaceti minutám stojí za to prokousat se idiotskou hodinou, která akci na náměstí předchází. No, vlastně i bitka předtím ve skladišti byla cool... Absolutně otřesná postava JDho a debilní hlášky nicméně v první půlce zabíjí, co se dá - vlastně počkat, zabila to potitulková scéna. Nepouštějte si ji! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príbeh na zívanie, akcia tiež. Vždy som tvrdil, že animák má neobmedzené možnosti v nápaditosti príbehu, či vizuálnych doplnkov. Laicky vzaté, môžte si nakresliť, čo len chcete a ste minimálne viazaný rozpočtom, tu vás môže brzdiť jedine CGI technológia. A myslím, že tá nieje najhoršia. Mdlé hororové scifíčko. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál, filmová série je moje oblíbená. Na základě tohoto tvrzení se ptám proč se to jmenuje Resident Evil? To co se tam vyskytuje (pod taktovkou "včelaře") navíc vůbec zombie nejsou... taky si nějak nevybavuju odkaz na zlotřilou "Umbrella Corporation"... Takže dívejte se na to jako na zajímavě vizuálně zpracované Sci-Fi inspirované Resident Evilem (tedy už teď víte o čem to asi bude - akce - a o čem to rozhodně nebude - hluboká zápletka) a bude to celkem v pořádku (a možná si jednu hvězdičku přihoďte). Jinak je to běžný průměr... max 3 1/2. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

S filmovým Resident Evil to nemalo nič spoločné, a kto nevidel predchádzajúce (animované)časti je ukrátený o hlbšie vcítenie sa do deja. Digitálna animácia je fajn, akcie je tam taktiež dosť a nie je vôbec zlá. Bohužiaľ príbeh je zle poskladaný a nemá patričnú kvalitu, dialógy sú plytké a nudia. */** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama