Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

castor 

všechny recenze uživatele

Hokejový fanda a životem zklamaný trouba, který na bruslích rozhodně nepůsobí jistě, ale umí dát pořádnou ránu. A ono to tak nějak vyjde a dostane se do nižší hokejové ligy. Jako bitkař a mstitel hlavní (trochu vyhaslé) hvězdy mančaftu. A to je asi tak všechno. Nic dalšího, nebo nedej, bože, originálního, nečekejte. Získá si respekt v kabině, občas dá gól zadní částí těla, sbalí holku, která rozhodně není modelka a tak trochu se prý chová jako děvka. Postavy jsou nezajímavé, situace tak nějak monotónní, zábavu jsem teda moc nenašel. Herecky žádná hitparáda, potěší jen výborný Liev Schreiber v roli jiného bouchače. Spoluautor scénáře Jay Baruchel naopak otravný. Srovnání s Rockym mi přijde ulítlé. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Asi jediné co bych na tomhle filmů opravdu pochválil, je to, že jsem u něj neusínal. Ano, může se to zdát málo, ale není. Jsem unavený, jsou více jak 3 hodiny ráno a já tu píšu komentář k tomuhle snímku. Takže by se dalo říci že jsem se nenudil. To je ale asi opravdu vše. Film jako takový je po všech stránkách průměrný až podprůměrný. Ano jde jen o nějakého bitkaře, tak co bych na tom měl hledat, ale já bych chtěl stejně víc, protože tady všechno odflákli. Jak komediální stránku, tak výběr herců, tak dramatickou stránku, tak i love story. Dál jsem sice 3 hvězdy ale procentuálně je to pod 50% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco pro fandy technického hokeje hraného vesměs bez rukaviček. Sice si užijí víc krve, než puků zatoulaných do sítě, ale toho hodného, slušného a krvelačného kluka je třeba povzbudit, aby byl připraven na to, až se mu před bušící pěstičky postaví rolba nebo nějaká ještě zákeřnější obluda. Musím se studem v oku přiznat, že jsem se bavil, ač si z hokejových utkání obvykle pamatuji spíše výsledky než počty vyražených zubů. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte výborný film Nakládačka s Paulem Newmanem, tak... Tak tohle je skoro totéž, akorát zhruba o 1000% vulgárnější. Jindy by mi taková přemíra nadávek asi vadila, ale k hokejovému prostředí se hodí. Kromě titulního natvrdlého hrdiny, který si jde stále za svým, se mi velmi, velmi, velmi (a když tak o tom přemýšlím, tak ve výsledku vlastně mnohem víc) líbil bijec v podání Lieva Schreibera. Možná proto, že tolik připomínal plzeňského "škodováckého indiána" Ryana Hollwega. Bavil jsem se na čtyři hvězdičky, k čemuž přispěly i mnohé výroky sportovního komentátora. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To už vážně musí být romantická zápletka v každém filmu? Výrazně kurvila celkem slušný film. Naštěstí toho prostoru neměla až tolik. Zbytek je atraktivní. Nad úvodní větou, že je film inspirovaný skutečnou událostí se člověk během filmu i po něm musí pousmát. Inspirace byla maximálně v tom smyslu, že se zde jednalo také o hokej. Zbytek je totální nesmyslný výmysl či maximální překroucení jakési možné pravdy. Na druhou stranu se u filmu nenudíte a několikrát se i lehce pousmějete, takže takové slabší 3* se nebojím dát. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liga EMHL, jejíž zápasy sledujeme ve filmu, je 2. nejvyšší, tedy na úrovni AHL (farma NHL), a je také inspirována 2. farmou ECHL. Hráči ECHL pobírají menší plat a mají horší podmínky cestování z hlediska služeb, než hráči AHL (jak v AHL, tak ECHL se výhradně cestuje autobusem). (3T)
  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)
  • Halifax Highlanders je fiktivní tým, ale je možnost si koupit jejich dres s číslem 70 anebo 69. V Halifaxu nesídlí žádný reálný tým, co by hrál dospělý profesionální hokej. Avšak profesionální hokej se hlavním městě provincie Nového Skotska hraje. Tým Halifax Mooseheads působí v QMJHL, která spadá pod juniorskou CHL a každý rok má minimálně jednoho účastníka (dva jednou za 3 roky + jeden hostitel a mistři OHL a WHL ) turnaje o Memoriál Cup. Podobně to je i s ostatními týmy z filmu jako města Moncton (Wildcats) anebo třeba Saint John (Sea Dogs). (3T)

Reklama

Reklama