Reklama

Reklama

Poslední polda

(seriál)
TV spot
Německo, (2010–2014), 45 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Thomas Klemm

Hrají:

Henning Baum, Maximilian Grill, Robert Lohr, Helmfried von Lüttichau, Tatjana Clasing, Proschat Madani, Luise Risch, Floriane Daniel, Franziska Weisz (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(60)

Obsahy(1)

Bez internetu, GPS a genetických zkoušek se v dnešní kriminalistice neobejdete. O tom ví své policajt, který se po dvaceti letech v komatu opět vrátil do služby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (12)

xpaja 

všechny recenze uživatele

Jako je to hloupý, ale občas taky vtipný. A narozdíl od většiny německých kriminálek atp. se na to dá koukat, aniž bych musel po pěti minutách znechuceně přepnout. Z šedi podrůměru vystupuje snad je jediná věc, kterou musím vypíchnout. A to občas nevhodné použití hudebního doprovodu, které tahá za uši. Dávám ---== 30% ==---. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já nevím... samotnou mě překvapilo, že mě ten seriál docela baví. Na německou produkci jsem si nikdy moc nepotrpěla a přiznám se, že i jednotlivé postavy mi hned nebyly sympatické. Takže první dojem nic moc, druhý lepší a teď se na to občas podívám (přiznávám, že asi největší podíl na tom mělo to, že jsem viděla díl se svatbou a zajímalo mě, jak se to bude vyvíjet dál). Btw: Velké plus tohoto seriálu je pro mě muzika v pozadí. /// 12.6.2020 Koukám znovu a prostě to miluju. Je to fakt zábava. Zvedám hodnocení. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Německý krimi seriál o poldovi, který se po letech probudí z komatu a jehož těžiště vedle kriminálních případů leží v komice kontrastu světa do kterého se hlavní hrdina probudil. Podle tohoto seriálu vznikl český remake Polda s Matáskem a musím říct, že česká verze je lepší, vtipnější a není tak těžkopádná jako tato. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německý krimiseriál se sympatickou partou policistů s vyjímkou té vlezlé psycholožky a násilnými činy z různého prostředí. Mám nakoukáno spoustu detektivek a všude je to stejné. Jak už to ve všech těchto nekonečných seriálech bývá, nejčastější příčinou smrti je úder do hlavy tupým předmětem, nejčastější policejní věta je : "Máme na vás pár otázek" a nejčastější policejní lež : " To je nám líto, moc nás to mrzí." My jsme práva na tento seriál zakoupili a o šest let později natočili s Davidem Matáskem pod názvem Polda ve srovnatelné kvalitě. ()

Jonatána

všechny recenze uživatele

Skuby47 napsala přesně to, co jsem asi před věma měsíci chtěla napsat já. Zapla jsem Posledního poldu a nevěřila jsem vlastním očím a uším. Tohle říkali pře pár dny Matásek s Orozovičem. Poslední polda je Mick, Matásek je Michal, jeho kolega je Andreas, Orozovič je Andrej. Psycholožka je Tanja, u nás Táňa. WTF, proč? A ještě to dávají hned po sobě. Docela úlet ze strany Primy, myslím. ()

Galerie (781)

Zajímavosti (1)

  • Herec Henning Baum před natáčením absolvoval půlroční výcvikový kurz s krátkými i dlouhými palnými zbraněmi. Nakonec si sám udělal zbrojní průkaz. (ČSFD)

Reklama

Reklama