Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Apatow dospěl,ale bohužel pro diváka to dal najevo touhle "komedií" (jasně Apatowovskou komedií),která je sice v mnoha ohledech pravdivá,ale zároveň v mnoha momentech uječená,neskutečně iritující a pro evropského diváka těžko zkousnutelná.Tenhle bezkrevný kousek plný zbytečného blábolení o ničem nemůže diváka nadchnout a nezachrání to ani těch pár světlých momentů.Dost možná tenhle kousek docením až zpětně podobně jako Zbouchnutou,ale šance je hodně malá.Minimálně mi ale čtyřicítka připomněla,že bych měl dokoukat Lost...6O% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie od Bridesmaids. Výrony hurónského smíchu, natržená bránice, brambůrky rozházené po celém bytě, křeč v obličeji od permanentního výšklebu. Nejdřív jsem se toho obával, říkal jsem si, další dvouhodinová kláda od Apatowa, to smrdí vyčpělýma Komikama, ale počáteční nedůvěra šmahem vzala za své. Apatow tentokrát hlavičku hřebíčku rozmrdal kladivem na prach a rozpumpoval kolotoč plný hororů "ze života" a absurdního vulgarhumoru. Za deset let páchám sebevraždu.Tuhle nálož byste si měli dát povinně, protože kvalitních komedií je furt jako agnostiků v mešitě. Mimochodem, tahle taškařice nám byla tuzemskou kinodistribucí opět zapřena. iCunt! ()

Reklama

Arsenal83

všechny recenze uživatele

Dalo sa to pozrieť len kvôli Leslie Mann a Megan Fox. Tá prvá aj kvôli hereckému výkonu aspoň priemernému. Inak komediálny nápad začína a končí sexom, takže zas len to otrepané humorovanie, ktoré zachádza do trápnosti, ako je aj prdenie v posteli. Film je zdĺhavý, nudný, vulgárny, veľa nadávok je tu úplne nútených a zbytočných, navyše ide o snímok energicky negatívny, pretože prakticky až do konca sú medzi protagonistami len hádky a hádky. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Kríza stredného veku lezúca na mozog a s ňou súvisiace všetky možné peripetie. Táto rodinná komédia sa zameriava najmä na vzťahy a problémy bežnej rodiny. Ponúka množstvo výborných momentov, humorných scén a umných dialógov tak, že každý si dokáže z toho niečo vziať. Mne tie dve hoďky prišli veľmi príjemné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow do svých filmů umí narvat hromadu dobrých herců a k tomu natáhnout stopáž klidně o půl hodiny dýl, než by musel. První bod je fajn a tvoří vlastně to, proč si jeho filmy pouštím. Druhý už je horší a tvoří vlastně důvod, proč s jeho komediemi občas mám problém. Čtyřicítka na krku je fajn. Neurážlivá, chvíli zbytečná vážná na kadenci humoru, chvíli úmorně dlouhá, ale celkově fajn. Jiný asi jeho filmy ani nemůžou být. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Paul Rudd zamietol myšlienku použiť ako filmový plagát záber, na ktorom sa pokúša prezrieť si vlastný konečník. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama