Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu jízda. Málokdy se pobavím tak, jako u téhle komedie, kdy jsem skoro u každé scénky dostával takové výtlemy, že mi z toho až vhrkly slzy do očí. Tohle je zkrátka úlet, který pobavil a zaujal, a to natolik, že jsem se rozhodl si tuhle komedii pustit během víkendu hned dvakrát a i napodruhé jsem se skvěle bavil, a to i přesto, že už jsem věděl, kde jaký fórek bude, ale to mi nic neubralo na zážitku. Troufám si říci, že tahle komedie v mých očích svou vtipností strčí do kapsy i takové legendy, jako je Pařba ve Vegas nebo původní Prcičky. Co vtip, to perla, ať už je to scéna s močením u restaurace, svatba, scény s babčou, baseball, soudní proces s učitelkou či loučení se svobodou. Adam Sandler mě nikdy nedokázal pobavit víc, Vanilla Ice pobavil i potěšil, a celkově tohle byla tak geniální komedie, že pro mě ihned po zhlédnutí stává komedií naprosto legendární a kdykoliv na mě padne nějaká depka nebo splín, tak jí chci mít po ruce a podívat se na ní, protože jsem přesvědčen, že tohle musí být ten správný lék na pokleslou náladu. Nemám nad čím váhat, uděluji pět hvězd a chci tuhle komedii vidět ještě mnohokrát a doufám, že se časem dočkáme i nějakého pokračování, rád bych viděl scénku, jak slečnu učitelku McGarricleovou pustí z vězení a scénky ze života této rodinky, která zatím nikdy neměla šanci být pohromadě, by mohly být neméně zajímavé než tento film. Sakra, já chci pokračování, a to co nejdřív! Tenhle film mi zřejmě z hlavy jen tak nevymizí a jsem rád, že si tenhle film ke mně našel cestu a já že jsem si našel cestu k němu. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $36,931,089Tržby Celosvetovo $57,001,518Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Adam Sandler je už riadne obohraná platna, recyklujúca dokola to isté, ďalší počin kde neviem na čom sa utopil rozpočet $70miliónov /15%/ ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)

Reklama

Reklama