foto

Nick Swardson

  • nar. 7.10.1976 (40 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 9. října v roce 1976 v  Minneapolis, Minnesota USA, Pamele a Rogeru Ericovi Swardsonovi. Je nejmladší ze tří sourozenců- má sestru Rachel a bratra Johna.  
Swardson navštěvoval St. Paul Central High, ve věku 16 let se začal zajímat o improvizaci v komediích. V tomto věku také bojoval s alkoholem a drogami, to vedlo k jeho vyloučení ze školy. Byl zapsán v rehabilitačním programu na odvykání.  Po absolvování v roce 1996 se rozhodl věnovat stand-up vystupování, místo studia na vysoké škole. Viděl stand-up jako odrazový můstek ke kariéře ve filmu.  
Začal hrát stand-up ve věku 18 let. Navštěvoval Open Mic večery v Minneapolis klubu Acme Comedy Co. Poté co na sebe upozornil díky stand-up vystupování, byl pozván se svýmo stand-up vystoupením na festival komedií USA Arts Festival a to ve věku 20 let. Swardson nakonec opustil Minneapolis a odjel do New Yorku, aby se zviditelnil. Pak cestoval do Los Angeles, kde byl hlavní hvězdou v mnoha nočních klubech. Swardson začal dostávat práci v reklamách a v malých rolích např. v sitcomu  LATELINE v roce 1999. V roce 2000 si zahrál ve filmu ALMOST FAMOUS šíleného Davida Bowieho. Poté se objevil na různých věhlasných stand-up festivalech.
V roce 2003 napsal scénář k filmu NEJHLEDANĚJŠÍ V MALIBU společně s Jamie Kennedym. Ve stejném roce dostal roli v seriálu RENO 911. V témže roce se skamarádil s Adamem Sandlerem a vytvořili scénář k filmu GRANDMA´S BOY,  který měl premiéru v roce 2006. Dále vytvářel různé projekty, za zmínku stojí z roku 2004 GAY ROBOT.  Dále produkuje a hraje převážně v komediích. Nick Swardson alias "Swardy,  nám jistě předvede ještě další "ulítlý" role. 
 
 
 

Rostislav "Rostiiik" Hlaváček

Herecká filmografie

Filmy

2017 After School Special
Sandy Wexler
2016 The Do Over
2015 Body High
Hell & Back
Hotel Transylvánie 2
The Ridiculous 6
2014 Back in the Day
Jason Nash Is Married
2013 Machři 2
Pár nenormálních aktivit
2012 Můj otec je šílenec
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Jack a Jill
Zkus mě rozesmát
30 minut nebo méně
2008 Bolt - pes pro každý případ
Domácí mazlíček
Pohádky na dobrou noc
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Když si Chuck bral Larryho
Ledově ostří
Policajti z Rena
2006 (J)elita ze střídačky
Klik - život na dálkové ovládání
Král videoher
Umění musí bolet
2003 Nejhledanější v Malibu
2001 Det. Kent Stryker One-Man Film, The
Girls Guitar Club, The
Pretty When You Cry
Skoč na to! (TV film)
2000 Na pokraji slávy

TV seriály

2015 Star proti silám zla (TV seriál)
2014 Chozen (TV seriál)
2012 Sheckler Sessions (TV seriál)
The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2011 Aim High (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Human Giant (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)

Dokumentární

2014 Misery Loves Comedy

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Nick Swardson: Seriously, Who Farted? (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Ridiculous 6

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace