Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

JITY 

všechny recenze uživatele

V tomto filme mi chýba dej...je to veľký zmätok, tak ako Sarah Jessica Parker má v rodinnom živote zmätok, ten film je o tom istom...niektoré herecké úlohy som ani nepochopila, boli len len zlepené...Kariéra, manželka a matka áno tak by sa to dalo opísať...Pierce Brosnan tam asi zaplatal len dieru....tie herecké monológy mi tam naozaj nesedeli, vôbec tam nemali byť... ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Film absolutne netusi, o jakou myslenku se snazi (i kdyz tvrdit, ze film se Sarah Horse Parker ma myslenku, je celkem odvazne). Chvili vam tvrdi, ze zena by mela zustat zenou. Ze starat se o deti, byt vrcholovou investickou a mit sex s manzelem je nad jeji sily. Zaroven ale feministicky trucuje a opakuje, jake jsou zenske chudinky. A navic neni vtipny. ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mi bylo jasné, že myšlenka a celej film bude takovej průměr. Ano do kina se to moc nehodí, je to takové TV dílo. Více-méně se tam nic moc nestalo a většina vtipů byla posbíraná z ostatních romantických komedií. Ale nebylo to vyloženě špatný. Bavilo mě to, ale klidně to mohlo dojít k nějákému extrémnímu závěru. Přece jen ...manželka co začne cítit něco ke svému šéfovi, ale ani mu během filmu nedá pusu, jen si to ke konci vyříkají a společně zatrhnou před zkázou ...to není námět do kina. Další problém je v SJP. Nebo takhle, ona není problém ale prostě vzhledem k jejím rolím už prostě nemůžu uvěřit, že právě ona je matka s velkým "M" co dá přednost dítěti před kariérou. Jo a taky sem dost nepochopil to jakési "interview" jednotlivých postav, které nebylo moc vtipné, ikdyž se o to vždycky tak urputně snažilo. Ale nenudilo to, SJP mám docela rád, ikdyž v trochu jiných rolích a i vedlejší postavy, které možná nebyly nejlépe využity mě docela baví (Jessica szohr, Busy Philipps). ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Je těžké, být dokonalou matkou a manželskou a ještě být úspěšnou manažerkou. Jako sedět na kolotoči, který nemá žádné tlačítko k vypnutí. Všechno nemůže šlapat jako švýcarské hodinky. A to má hlavní hrdinka Kate (Sarah -Jessica Parker) ještě štěstí na hodně tolerantního manžela, který ji pomůže i vypravit na služební cestu, aniž by ji bombardoval výčitkami. Nejvtipnější byla její podřízená spolupracovnice Momo, její časté komentáře a úvahy mě pobavily. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kate (S.J. Parker) se snaží rozdělit svůj čas stejným poměrem mezi svoji rodinu, a svoji práci. Když se jí ale nabídne pracovní příležitost v New Yorku, začíná rozmýšlet, nijak neváhá, a čapne ji za pačesy. Brzy ale začíná zjišťovat, že cestami do New Yorku a vůbec pracovním vytížením, její rodinný život začíná dostávat trhliny. Možná přišel ten správný čas udělat zásadní rozhodnutí ... Nejzajímavější na tomto filmu je, že jsem Kate docela i chápal. Na jedné straně pracovní příležitost, mít šanci něco dokázat, a také vydělat nějaké peníze a rodinu zabezpečit. Na straně druhé úvaha, zda je pro rodinnou pohodu důležitější toto zabezpečení, nebo společně strávený čas. Předpokládám ale, že podobné dilema řeší kde kdo, a že by tento film nabídl něco víc (nebo nedejbože nějaké řešení), tak to bohužel ne. Žádnou hlubší zápletku, zvrat, cokoliv - prostě nic. Ani po herecké stránce nic extra - Sarah ze své role Carrie už nikdy nevypadne, Greg Kinnear je takovej domácí ňouma a i od Pierce Brosnana jsem čekal "tvrdšího" businessmana. Takže jediný kdo mne trochu zaujal byl Katin slizký kolega (Seth Meyers).. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)
  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)

Reklama

Reklama