Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem trailer a řekla jsem si "to musím vidět", viděla jsem samotný film a následovalo "no tak to jsem až tak moc vidět nepotřebovala". Na slovenskou režii je to výborný snímek, film se určitě líbí několika mladým lidem, protože je to prostě za takového prostředí zlodějíčků, zhulenců atd. Ale celkově to není až tak dobrý snímek, který už víckrát vidět nemusím, ničemu by mi to nepřispělo - ani napětím, ani filmovým zážitkem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že jsem z tohoto snímku měla velice rozporuplné pocity. Česká a také slovenská kinematografie patří k mým oblíbeným odvětvím, stejně tak jako nemám ráda rozinky ve vánočce ale tohle bylo tak trochu jiné kafe. 90ti minutové drama, které bych řekla jsem prožila s hlavními postavami příběhu a bylo mi líto Maťa, že díky neskutečně hloupému "kamarádovi" skončil ve vězení...Nešťastná náhoda může rozpoutat velmi ošklivé závěry a tak tu zbývá trefný název Love nebo Lóve?? ()

Reklama

Havenohome 

všechny recenze uživatele

Raz to chce byť žánrovka, raz Fish Tank. Raz chce byť režisér cool tvorca akčného filmu, inokedy chce reflektovať život svojich kamošov z Petržky. Dá sa to zosúladiť. Kroner však nezvláda ani jedno a preto to nefunguje. Film je štýlovo strašne neujednotený. Chvíľu dodržiava klasickú dekupáž, chvíľu je tam dogma jump cut, potom je tam dlhý záber a lá realizmus, keď by sa pýtalo strihom budovať napätie. Chápem nadšenie z príchodu "žánrovej tvorby" na naše územie, ale Kroner to nevie. Vychádza z mylnej predstavy, že natočiť žáner je ľahšie ako umenie. Je to rovnako ťažké. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je cenzuřevzdorný opravený komentář: Nebetyčná hrmovina, nad kterou se dojme jen duševně uskřinutý příslušník jistého výchooevropského národa, začínajícího na S ( to je rébus, čo, luloši?), dredatý etnoretard nebo morgoš. Typickým představitelem prvně jmenovaných je třeba jakési zanedbané trusisko pierpa, které stálo za nedávnou aférou s porušováním svobody slova. Ty druhé si dosaďte sami, jistě ve svém okolí nějakého umolousance nebo menšinovou opici máte:-) Jo a normálním slovákům a slovenkám se omlouvám, to není o vás:-) ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Lóve je důkaz toho, že i v našich podmínkách je možné natočit moderně vypadající snímek od mladých tvůrců pro mladé diváky. Čistě z technického hlediska si zaslouží obdiv, protože podobně natočenou záležitost v česko-slovenském prostoru hned tak neuvidíte. K tomu si připočtěte uvěřitelnou romantiku, porci humoru a poměrně přesvědčivě zachycený život generace mladých sobců, pro které je největší hodnotou povrchní zábava a vlastní potěšení. Bohužel, jakýmkoliv vyšším ambicím podráží nohy slaboučký scénář, který vrší klišé na klišé a vkládá postavám do úst tak strašně umělé a rádoby dramatické dialogy, až to vyloženě bolí. Zradu všeho povedeného dokonává vyloženě dementní konec, který snad ani nejde brát vážně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Prvá snímka Kristíny Svarinskej, v ktorej je nahá. (Johnny.ARN)
  • Pri nakrúcaní nahánačky K1 s policajtmi, sa za mostom Apollo stala nehoda a vodič K1 dostal akvaplaning. Pri náraze na obrubník odtrhol obidve nápravy a v ten večer bolo prerušené natáčanie. (-ondro-)
  • Hlas človeka, ktorý volá vo filme Dušanovi Cinkotovi a zháňa svoje ukradnuté Audi, patrí slovenskému hercovi Jánovi Kronerovi - otcovi režiséra filmu Jakuba Kronera. (toi-toi)

Reklama

Reklama