foto

Ján Kroner ml.

  • nar. 1.6.1956 (61 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Známy slovenský herec pôvodne študoval na strojníckej škole.
Je druhýkrát ženatý s herečkou Lenkou Košickou. Majú spolu dcéru Zuzanu (9.10.1992), ktorá je majsterkou Európy v hip-hopovom tanci a študuje na súkromnej umeleckej škole v Bratislave.

Arnold "dikop" S.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love
2009 Bratislavafilm
Chuť leta (TV film)
Líbáš jako Bůh
Smrť ministra (TV film)
2007 Poločas rozpadu
2002 Kruté radosti
Quartétto (TV film)
Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2001 Perníková chaloupka (TV film)
2000 Chaos (TV film)
Oběti a vrazi
1999 Prstene pre dámu (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Kovladov dar (TV film)
1997 Nech hodí kameňom (TV film)
V zajatí lásky (TV film)
1996 Čierna ovca (TV film)
Jaškov sen
O hlúpej žene (TV film)
Smutný valčík (TV film)
1995 Divadelná komédia (divadelní záznam)
Iba taká hra (TV film)
Za vrchom vrch (TV film)
1994 Princezná v ježovej koži (TV film)
Spoveď (TV film)
Tri stromy (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
1992 Chaos (divadelní záznam)
Jahňa chudobného (TV film)
Janko Gondášik (TV film)
Najdúch (TV film)
O troch točkách (TV film)
1991 Jediná (TV film)
Lorenzaccio (TV film)
Rozprávka rozprávok (TV film)
1990 Faidra (TV film)
1989 Čarodejníci (TV film)
Jánošíkov dar (TV film)
Kamene (TV film)
Malý somár na dne duše (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Reverend (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Bez problémov (TV film)
Letiace tiene (TV film)
Lýrnik Ostap (TV film)
Mercadet (TV film)
Nebojsa
Príbuzní ľudia (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Kvočka (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Stávka s čertom (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
Úsmev diabla
Vytriezvenie (TV film)
Zásnuby (TV film)
1986 Akcia Edelstein
Ľudmilka (TV film)
Požičiam si koňa (TV film)
Riaditeľ (TV film)
Sokovia (TV film)
Viktória (TV film)
Zakázané uvoľnenie
1985 Čierna ovca (TV film)
Deti (TV film)
Karabínka (TV film)
Ozveny (TV film)
Skleníková Venuša
Varič (TV film)
1984 Búrka (TV film)
Dies irae (TV film)
Múdra princezná (TV film)
Neodchádzaj nocou letnou
1983 Drotár (TV film)
O statečném kováři
Zbohom, sladké driemoty
1981 Jablčná Siska (TV film)
1980 Karate-gi (TV film)
Neveľká komédia (TV film)

TV seriály

2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Únos (S01E08)
Obchod so šťastím (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1999 Zborovňa (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1997 Duchovia (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)
1985 Domov (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hromy divo bijú (E06)

Dokumentární

2011 Příběhy tatranských štítů (TV seriál)
2010 Čarovný svet animovaného filmu (TV seriál)
2008 Radosť zo života (TV seriál)
1979 Milovať jeseň (TV film)

TV pořady

2015 Inkognito (TV pořad)
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
2010 Slnko v sieti 2010 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Hopla ! (TV pořad)
Chodili sme spolu (TV pořad)
2007 Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2003 Inkognito (TV pořad)
2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)
1994 Gala Borisa Filana (TV pořad)
1989 Podľa zvyku starého (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace