Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Odkedy sa zo speváckej sútaže stala súťaž krásy, súťaž o najlepší fashion a najlepší účes, pričom spev je niekde na treťom až štvrtom mieste, relácia u mňa nemá šancu. Nejaké tie zaplatené obludky v hviezdnej rote potešia, no to je tak asi všetko. V minulom ročníku Adela niekoľkonásobne prevyšovala miestami až trápneho, ale 13. ročnými pipkami obletovaného Mareša, tak k nemu dosadili pre mňa neznámu a počernejšiu Tinu. Nie som rasista, ale dvaja cigáni ako reprezentácia hovorí samo za seba. Porota je kategória sama o sebe. Na čele tu máme popstálicu, no ono je to už skôr stálica porotcovkská, keďže už pekných pár rokov si lisuje zadok na rôznych porotcovských stoličkách. Nasledujú dve Češky. Jedna očividne dosadená pre potechu mužského oka, a druhá pre jej vraj osobitý humor. Tak či tak ani jedno ani druhe som akosi nepostrehol. A zlatým klincom večera tu máme ďalšie zastúpenie menšiny v podobe nejakého Rytmusa. Nieže by mi nejak vadilo zakomponovanie menšiny ale čo kua vie reper o intonácii, dýchaní a celkovo speve? Je jasné, že v porote je len pre to, že hip-hop je IN a všetky tie 13 ročné babenky s rovnými šiltami majú aj mobily. Ešteže nám dorastajú stále nové a nové teenagerky, ktoré sú ochotné bľačať niekde dole pod pódiom pre svojho blonďatého chalana, ešteže sú rodičia, kríza nekríza dobíjať kredity aby mohla telka obsypať tak obrovský, aký slovenský a český hudobný trh je, každým rokom ďalšou desiatkou skrachovancou, ktorých tento priemysel zožuje a vypľuje... Otázka: kto vyhral tretiu Superstár? ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Je hlúposť dať tomu hodnotenie - Odpad! len preto, že je tam Rytmus. Navyše musím uznať, že Rytmus tam aspoň hodí pár vtipných hlášok. Určite je to najlepšia súťaž, pretože sa tu hľadajú hudobné talenty a ja som na hudbe dosť závislý. Nieje to niečo, kde ľudia súťažia aby len vyhrali peniaze a ,,pobavili" divákov, potom tí najväčší exoti vystupujú v iných reality show a zaplavujú titulky a neskôr sa na nich zabudne. Tu ide o niečo úplne iné. Napríklad taký Peter Cmorík, Zdenka Predná alebo Aneta Langerová by neboli tam kde sú, keby neboli v tejto súťaži. Takže mne sa na to dá pozerať a nemusím byť ani žiadny zamilovaný puberťák. Už som si našiel aj pár skvelých spevákov, u ktorých ma zaujíma ich štýl hudby a som zvedavý na ich tvorbu a to ani nepostúpili zo semifinále do finálových kôl. Takže podľa mňa si v porovnaní s inými trápnymi reality show ČS Superstár nezaslúži hodnotenie absolútneho odpadu. 70% ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Najväčšia spevácka show opäť prichádza! / Skončíš po jednom roce a jedný desce, neštěkne po tobě pes. A je to tu znova. Naše milovaná komerční TV si pro prachy klidně sáhne až na úplné dno a touto masovou výrobou blbečků upoutá nejedno retardované pubertální dítko nebo starou senilní důchodkyni, což jsou podle mě jediní možní diváci těchto sraček, soudný člověk by to nesledoval. Opravdu nemám chut' pozorovat porotu ala příšery z bažin nebo všemi komerčními pořady mazaného metrosexuálního kožešináře Mareše, kterému tu sekunduje ostudná autorka hitu Príbeh, Tina. Jsem št'astný, že nemám tak nízké IQ, abych u takové stoky strávil několik hodin mého života. ()

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

To, že se zde pravidelně koná SUPERSTAR skoro každým rokem, bych ještě dokázal pochopit i přesto, že každým příchodem nových ,,superstar´´ ztrácejí ti dřívější vítězové pozornost a šanci se více prosadit. A to, že je to rok od roku horší a nudnější se dá také pochopit, ale nejhorší na tom všem je, že nejvíce k tomu přispívají samotné televize, které si tam neustále dosazují Palo Haberu, který nedá ostatním porotcům ani šanci promluvit, je nepříjemný a přitom sám zpívá příšerně a obdivuji lidi, kteří chodí na jeho koncerty.,, RESPEKT´´ Už ani Leoš Mareš, který tam pro mě byl vždy tím nejzajímavějším a nejvtipnějším není tak přesvědčivý a oslňující jako dřív. Zkrátka NOVA a MARKÍZA by se měli zamyslet nad tím, proč lidé raději sledují 3 + 1 s Miroslavem Donutilem a né superstar, která navíc neustále dostává kritiku. 1* dávám za HVĚZDNOU PĚCHOTU, která mě alespoň rozesměje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jeden říká co si myslí, další dva chválí a třetí je komerčný. Nikdy nekončící Česko Slovenská soutěž. Když v televizi nebyl lepší program ( většinou ), tak se musím přiznat, že jsem to sledoval. Co se týče talentů, nepředpokládám, že někdo udělá nějakou výraznou díru do světa. Sledoval jsem to hlavně proto, že zde vystupoval jeden Barbar ze severu a jeden Rastaman z Jamajky, kteří asi jediní pochopili úroveň soutěže a adekvátně zde účinkovali. Za ně jednu hvězdičku. Překvapuje mě, že se tahle blbost drží v televizi takhle dlouho. Další hodnocení na případný další ročník ode mne nečekejte. Nerad se opakuji. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama