Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

charlosina 

všechny recenze uživatele

Moc velký výběr k zabití času stráveného v autobuse nebyl, tak jsem zvolila The Lucky One (který jsem si dle názvu spletla s The Lucky Ones http://www.csfd.cz/film/231933-stastlivci/ ) - no hned po prvních záběrech mi bylo jasné, že to je omyl, no a taky jak to skončí... prostě romantická pohádka, která obsahuje samozřejmě dramatickou zápletku, k jejímuž rozuzlení stačí jedno: láska. Oujé! // Tohle jsou chvíle, které mi připomínají, že na cesty nemám zapomínat na knihu. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašné, jak jsem se bála. I tak si ale příběh vydatně pomáhá nejrůznějšími příběhovými berličkami (hlavnímu hrdinovi se náhodou podaří zjistit, kde hledaná žena žije) a Zac Efron hlavní dramatickou scénu, v níž vysvětluje svou minulost, naprosto nezvládá. (Alespoň že v ostatních, civilnějších momentech působí relativně přirozeně.) A mimochodem od kdy mají tvůrci trailerů pocit, že je potřeba divákovi ukázat celý film zkrácený do dvou minut? ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle románu "The Lucky One" Nicholase Sparkse. Hlavní hrdina příběhu si hned na začátku zaspoileruje, když divákům "ve třetí" osobě oznámí: CITUJI - Aby to mělo šťastný konec, musel jsem projít Peklem........... A o co, že tu jde? Hlavní mužský hrdina tohoto příběhu je ve válce a při jedné smutné situaci najde fotku ženy, kterou někdo ztratil. Majitele nenajde, pravděpodobně zemřel v boji a tak si fotografii ponechá. Fotka mu totiž zachránila život a tak si řekl, že po válce bude ženu na této fotce hledat. Nebude to spoiler, když řeknu (napíšu), že tu dívku najde....ale tím celá ta cesta "peklem" vlastně teprve začíná. DIALOG: ONA - Proč by někdo jezdil až z Colorada sem, aby tu pracoval se psi? ON - Já nepřijel, přišel jsem pěšky......... Když vydržíte asi tak do půlky příběhum zjistíte, že se nejedná o love story, děj se totiž rapidně změní...divák sice čeká čekané, ale je to hodně komplikované. Něco jako - v tomhle městě jsem šerif já a jak rozkážu, tak bude!! CITÁT - Tak že tě bude šikanovat do konce života?........... No dobrá, zas tak komplikované a extra to není, prostě jen obyčejný, pohodový příběh, co našel, hledal a opět našel. Příjemně se na to koukalo, ale už to asi nikdy znovu neuvidím. CITÁT - O všem rozhoduje osud........ ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama