Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

teutates 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašné jak jsem se bál… né je to horší, nejenom, že je to prostoduchá romantická sračka, která střída jedno klišé za druhým, ale ještě ke všemu tu Zac hraje vojáčka, který si chudáček donesl tzv. syndrom lekajícího hovna. Borec chodí pěšky po USA a hledá nevěstu, protože její foto našel někde v prdelákově, hotový Šťastlivec. Takže Efron z klidným pohledem brázdí prérie Ameriky a s nerozvážnou duší hledá klid, hotová medovina. 1/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $60,457,138Tržby Celosvetovo $94,645,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,715,914 //počet predaných kusov 202,296Tržby za predaj DVD v USA $14,333,569 //počet predaných kusov 963,163║ schématická romantická omáčka, ktorá ničím v rámci deja neprekvapí, je sakramentsky predvídateľná ale je neskutočné ako dokáže do týchto usmrkaných filmov zapasovať Zac Efron(predtým prekvapil Smrt a život Charlieho St. Clouda ) a ešte mu uveríte aj toho zúboženého mariňáka, neokukaná Taylor Schilling mu ako protipól dobre zapasovala, až nečakane pozerateľné /60%/ ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, lidský, přirozený, pěkně zahráno jak klaďas tak záporák, kvalitní scénář, velmi dobře ztvárněná celá škála lidských emocí a také posttraumatický stresový syndrom z války. A málem bych zapomněla třešničku na 🍰: krásné sexuální scény. "Když najdeš něco takového ve válce, je to jako najít v pekle anděla." "Obětovat všechno pro děti to není nesobeckost, to je směšné." "Každý má svůj vlastní osud, ale ne každý se rozhodne za ním jít. Já jsem měl to štěstí, že jsem za ním šel." ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, hezké a skrz naskrz milé romantické drama. Jak už jsem říkala u Charlieho St. Clouda, Zac Efron roste - a to nejen fyzicky, ale hlavně svými schopnostmi. Když se na něj člověk podívá v tomhle filmu, nevidí hošíka ze střední, ale vidí chlapa. Zac se vyvíjí i herecky, je nenucený a příjemný, dobře se na něj kouká. Talisman má jedinou velkou chybu - a to je příšerná naivita. Film je trochu přeslazený, hodně nerealistický a nesmí se brát vážně. Pokud ale divák nečeká nějaké Aronofského drama nebo Curtisovu Lásku nebeskou, pokud se chce jenom podívat na hezky udělaný romantický film (některé nápady kamery mě opravdu potěšily), myslím, že nebude zklamaný. 80% ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Stačí napsat: Film podle Nicholase Sparkse a je jasno, která bije. Talisman je tím nejhorším příkladem romantiky, jaký jen může být. Všechno je jasné po pár minutách a divák se dál bohužel jen nudí, protože Hicks přes veškerou snahu nedokáže film zásadněji zachránit. Je sympatické, že se občas pokouší o hezké záběry, které jsou mnohdy kýčovité až běda a servíruje velmi slušnou, leč strašně krátkou úvodní iráckou sekvenci, ale bohužel to nestačí. Příběh nemá čím zaujmout a je děsivě nudný. Mluvit o hereckých výkonech asi není fér, když se po zúčastněných ani nechtějí. Efronovi stačí, aby tu byl, pěkně vypadal, občas zaplakal a odhodil triko, totéž (bez toho trika:)) platí o Schilling. Nebýt hláškující babičky, bylo by to asi ještě horší. Černobílost charakterů, kdy mariňáci jsou ti nejdokonalejší chlapi pod sluncem a nemají špatné vlasnosti, výsledku taky nepřidá. Řemeslně sice slušná, ale jinak naprosto zbytečná romance. 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)

Reklama

Reklama